reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstaw się :)

reklama
Cześć mam na imię Asia, mam 27 lat w czerwcu 28:) Jestem z Elbląga.O ciąży dowiedziałam się z testu 19.04 byłam wtedy w 4tc, teraz jestem w 8tc już po drugiej wizycie u lekarza, jest to moja pierwsza ciąża, planowana:) Jestem bardzo szczęśliwa nawet pomimo męczących wymiotów:) Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Witaj Myszka27 w gronie grudniowych i równie szczęśliwych jak ty mamuś - mamy nadzieję, że będzie Ci z nami raźniej być w ciąży:)

Witam Drogie Mamusie Grudniowe!
Mam na imię Ola, mam 23 lata, mój partner 24. Jesteśmy ze śląska.
Choruje na PCO, długo leczyłam się aż w kwietniu zobaczyliśmy 2 krechy!! ternim na 26.12 ale Dr mówi, że na święta będzie maluszek!!

Pozdrawiam Serdecznie :***

witaj kicia i kabry;)
kicia jestes na tym samym etapie co ja, ten sam termin;)......., a na jakiej podstawie gin Ci powiedział że na święta będzie dzidzia? hehe bo wiesz może być dużo przed ale może byc i w styczniu, taki termin;)

ogólnie choruję na astmę i lekarz obawia się czy się cc nie skończy przed czasem. Mam nadzieję, że nie, ale już odczuwam drobne "zadyszki" :p a gdzie tam 8-9 msc :p

Mam na imię Dorota.. O ciąży dowiedziałam się 13 kwietnia z testu kupionego tylko dlatego że była na nie promocja ;-) Lekarz twierdzi że to już prawie 11 tydzień. Co bardzo mnie cieszy bo już niedługo mam nadzieję pozbędę się tych strasznych mdłości.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Mam na imie Maria, mam dwuletniego synka, mieszkam w Irlandii. O dzidziusiu dowiedzialam sie 30 marca z testu. Test sprawdzilam po 3 minutach - byla jedna kreska - potem wyslalam meza - on tez widzial tylko jedna. Kiedy weszlam do lazienki 2 godziny pozniej byly juz dwie! Zrobilam wtedy drugi test i od razu pojawil sie wynik pozytywny! Bardzo sie ciesze. Mdlosci juz coraz mniej, juz nie wymiotuje :)

Termin 8 grudzien ;):tak:

Do góry