reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

reklama
na dzien dzisiejszy niestety nie wiadomo... my musimy czekac na rozwoj wydarzen

a mama Ewa o nas juz wie i nie bylo lekko o czym pisalem kilka stron wczesniej...

Hmmm to moze ja sie w koncu przedstawie? ;-)

Jak latwo sie domyslic mam na imie Ania :-) i mam 27 lat (w maju 28 koncze) - tego moze juz mniej latwo sie domyslic :-) .
Mieszkam w Poznaniu i od dwoch lat jestem mezatka. Obydwoje pracujemy i urzadzamy sobie nasze zycie.
Od 1,5 roku staralismy sie takze o dziecko i udalo sie m.in. dzieki tabletkom Clostilbegyt. W drugim cyklu uzywania tabletek zafasolkowalam :-) Teraz trzymamy kciuki zeby bylo wszystko ok. gdyz juz od dluzszego czasu malenstwo bylo przez nas bardzo wyczekiwane, a ja juz mialam wizje nieplodnosci. Okazalo sie ze wiekszosc cykli w tym 1,5 roku moglo byc po prostu nieplodnych. Nie bylo to wspaniale uczucie :-( . Teraz wiec radosc nasza nie ma konca :-)

Witam się i ja, bbholoczka od 2007 roku :)
Nazywam się Magda, mam 26 lat. Wcześniej pisałam pod innym nickiem, lecz jakiś natręt-erotoman szukał mnie po sieci, więc sprytnie zniknełam.
Od 5 lat jestem mężatką i mamy już jedno dziecko, dwuletnią dziewczynkę o imieniu Hania.
O drugiego dzidziusia mieliśmy się starać od kolejnego cyklu, tak żeby urodzić dzidzię w styczniu. No ale troszkę się rozluźniliśmy miesiąc wcześniej i wynik taki = II kreski. Termin na 24 grudnia, ale przy dobrych wiatrach, postaram się przenosić 8 dni i bardzo możliwe że mi się to uda, ponieważ mam tyło zgięcie macicy. Z Hanią chodziłam też po terminie. Więc tak niesmiało dołanczam się narazie na grudzień z nadzieją na Nowy rok :):)

reklama
Do góry