reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

Witam przyszłe Mamusie
smile.gif
ja dowiedziałam się w poprzedni poniedziałek że jestem w ciąży i nie wiem dokładnie jaki termin mi wypadnie
wink.gif
bardzo chciałabym aby był to już 2011 rok a z obliczen cyklu wychodzi mi grudzień/styczeń.
W piątek idę do lekarza i zobaczymy co powie...
wink.gif

To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo podekscytowana i z zaciekawieniem obserwuję co się dzieje z moim organizmem
smile.gif

I pare słów o mnie:
mam prawie 25 lat, 2,5 roku po ślubie, właśnie rozpoczęłam staż - co mnie niepokoi - jak powiedzieć i kiedy w pracy. A dzidzi jeszcze nie planowaliśmy - od roku szukałam pracy i kiedy w końcu sie wbiłam chociaż na staż to ta wiadomość się pojawiła...ale bardzo się cieszę mimo tylu obaw
smile.gif

Dolegliwości jako takich nie mam, poza okropnym wzdęciem dziś
frown.gif

I zaczęłam chodzić na basen - planuje 2 razy w tygodniu jeśli nie będzie przeciwwskazań, na razie po pływaniu czułam się świetnie
smile.gif

Ależ się rozpisałam, ale tyle się dzieje że musiałam to gdzieś z siebie wyrzucić
smile.gif

Ściskam Was mocno!
smile.gif

reklama
Witam!
Jestem Katarzyna, lat 30, mieszkam w Łodzi. Od 5 lat mam wspaniałego męża, najlepszego przyjaciela, a teraz spodziewamy się naszego wspólnego cudu - cudu na który czekaliśmy 4 lata i już przestaliśmy wierzyć, że się wydarzy. Jesteśmy szalenie szczęśliwi i czekamy na naszą Kruszynkę z niecierpliwością;)

Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie i tatusiów:)

Witam , mam na imię Madzia mężatką jestem od lutego i praktycznie podczas miesiąca miodowego poczeła sie nasza iskierka która nie była planowana , hehe bynajmniej nie teraz . Dobijam do 30 tki więc mam sporo obaw o tą ciążę ale doświadczenie z ciążą już mam gdyż z poprzedniego związku mam już 2 synów .

WItam Dziewczyny !!

Nazywam się Monika !!! Przeprowadziłam się w okolice Piły z okolic Szczecina! Byłam na forum kwiecień 2009 i jestem mamą rocznego Szkraba Nikosia:) Właśnie przed chwilą dowiedziałam się że zafasolkowałam i jestem bardzo szczęśliwa!! Aktualnie siedzę z Miskiem na wychowawczym. Pozdrawiam

Witam.
Nazywam się Asia i mam 24 lata.Jestem z Wrocławia i 14 kwietnia dowiedziałam się o bobasku.
Wiadomośc była wielką niespodzianką,zwłaszcza gdy poszłam robic badania i w wynikach wyszło coś czego się bym niespodziewała :)
Jutro zaczynam 6 tydzień ciąży,trochę na leżąco ale mam nadzieje ,że wszystko będzie ok.
Pozdrawiam was mamusie i do napisania.

Witajcie grudnióweczki:-)
Mam na imię Marta, w październiku 27 lat. Mam blisko 3-letnią córeczkę Wiktorię (w sierpniu skończy) i męża Marcina.
Nie dawno przeprowadziliśmy się z Poznania do Paryża (jestem tu od 3 tygodni):szok::eek: Mega przedsięwzięcie, jeszcze nie zakończone. Aktualnie jestem tutaj sama, mąż doleci za jakieś 3 tygodnie, a córeczka 2 tygodnie później, bo jeszcze jedzie ze swoimi dziadkami na wakacje nad Bałtyk.
Jestem fizjoterapeutką i pracuję tutaj w szpitalu. Po pracy szykuję nasze paryskie gniazdko:-D Z powodu całego zamieszania z wyjazdem trochę późno robiłam test - dopiero we wtorek:-p:sorry:, choc mąż już przed wyjazdem nalegał, ale wtedy było zbyt wcześnie:laugh2:.

reklama
Do góry