reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

reklama
Witam! Dzis rano zobaczylam na tescie dwie bardzo wyrazne kreski i w zwiazku z tym dolaczam do Waszego grona :-) Mam na imie Gosia i mam 31 lat. Jestem mama 3,5 letniej Niny. Mieszkam pod Łodzią, pracuje w Łodzi w szwajcarskim koncernie. Moj maz ma wlsana firmie i zajmuje sie przeroznymi rzeczami. Jestesmy razem od 12 lat, a malzenstwem od 6 lat.

Dzień Dobry Grudnióweczki!!
nazywam się Marzena, mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża. Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam, że Wy tutaj jesteście i mam nadzieję, że będziemy często się tu spotykać ;-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Jestem 35 letnią mamą trójki pociech,mam nadzieję że w pełnym składzie doczekamy grudnia....czego wam i sobie życzę:tak::tak::tak::tak: Adriana

Dopiero teraz zebrałam się aby tutaj zajrzeć i się wpisać;)

Mam na imię Magdalena, dobiegam 22 latek, mam już 3 letnią córeczkę Julkę.Obecnie studiuję, zajmuję się domem i córą.Jestem w związku małżeńskim z mężczyzną mojego życia, który ma już latek 30.zdecydowaliśmy się na drugie dzieciątko bo obydwoje poczuliśmy,że to dobry moment zarówno dla nas jak i dla naszej córci, która domaga się rodzeństwa;)
Wiem,że jestem bardzo młoda ale zawsze odstawałam od innych bo liczyły się dla mnie inne rzeczy niż dla moich równieśników.Podoba mi się moje życie, nie wyobrażam go sobie bez Łukasza i Julki i tej kolejnej dzidzi, która we mnie rośnie.Postanowiłam odchować teraz na spokojnie moje dzieci i kiedy będę wiedziała, że już nadszedł ten czas pójdę do pracy.Na razie sobie jakoś radzimy.O ciązy dowiedziałam się 18 kwietnia.Zrobiłam test tylko dlatego,że bardzo bolała mnie nerka a lek,który uśmierzał ten ból byłby niebezpieczny dla ciąży.Nie spodziewałam się,że w tym cyklu zajdę bo odpuściliśmy ze względu na to,że się rozchorowałam i musiałam brać antybiotyk.A tu taka miła niespodzianka:) ale się rozpisałam;)

Lena - pamietam jak narzekalas na Staraczkach, ze znowu nic nie wyjdzie w tym cyklu. a tu prosze - jestesmy razem na grudniowkach 2010 :-):-):-)

reklama
To i ja się w końcu przedstawię.

Mama na imię Beata i dobiegam 27 lat, mój mąż Marcin dobiega 29 lat. Mamy niespełna dwu letnią córkę Patrycję, w której tatuś jest zakochany po uszy ;-). Planowaliśmy drugie dziecko jakoś w tym roku, że zaczniemy starania, a tu niespodzianka bo dzidzia już się zaplanowała sama. Oboje pracujemy. Patrycja zostaje w domu z tatusiem lub z babcią w środku tygodnia, z w weekendy zawsze ja mam wolne. Mąż pracuje na zmiany. Od maja Patrycja wraca do żłobka, zrobiliśmy jej przerwę od października bo co chwila była chora, a teraz robimy drugie podejście, z nadzieję że ładna pogoda odstraszy choroby ;-)

Pozdrawiam

Do góry