reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstaw się :)

Witam wszystkie grudniowe Mamusie:)
Dołączam do Waszego grona, w poniedziałek potwierdziłam:)

A więc:

Imię/nick justy_b Wiek 25 Termin porodu 22.12.2010

Pozdrawiam!

reklama
mię/nick............Wiek.........Termin porodu.......Kg na +/-..........Płeć/Imię
Amelia, 20, 17.12, na wagę nawet nie chce patrzeć bo nadal mam +12 po poprzednim brzuchu:D

Jest nas coraz więcej więc niech każda w tym wątku napisze coś o sobie.
Zacznę od siebie ;-)
Mam na imię Wiola, mam 25 lat. O maleństwie dowiedzialam się 1 kwietnia i był to 5 tydzień ciąży. Mój mąż ma 27 lat i jest to nasze pierwsze dziecko (niespodzianka:tak:). Mieszkamy w małopolsce a obecnie mam już za sobą dwie wizyty u lekarza a za parę dni trzecią wizytę u trzeciego lekarz :-D Obecnie pracuję w dwóch pracach, mimo dolegliwości daje radę ...

Mam na imię Asia, lat 28, mąż 32. Z mężem wszystko robimy na opak znamy się 9 lat od prawie 6 lat mamy córcię Julię, 4 lata jesteśmy po ślubie cywilnym a w poprzednim roku w październiku ślub Kościelny. O dzidzię staraliśmy się od sierpnia, pierwsza próba niestety poronienie w 6tc a teraz wiem o ciąży od 11.04 4tc

Mam na imię Ania mam 30 lat, o dzidziusia staraliśmy się od roku jeszcze przed ślubem, małżeństwem jesteśmy od września 2009, dopiero stymulacja clo nam pomogła (1cykl).
O ciąży z testu domowego dowiedziałam się 8 kwietnia, a dziś lekarz na podstawie USG potwierdził ciążę i oznajmił, że dzidzia ma się dobrze i określił ciąże na 5 tydzień.
Pracuję 40km od miejsca zamieszkania (u prywaciarza w administracji), mimo 2godz podróży w 1 stronę daje na razie radę choć pociągi i zapachy w nich panujące nasilają moje dolegliwości, których na co dzień nie odczuwam aż tak bardzo ;-)

Witam dziewczyny :-) Jestem tutaj całkiem nowa, ale postanowiłam się do Was dopisać.
Nazywam się Anka, jestem mamą ponad dwuletniej córeczki Laury, teraz jestem w kolejnej 3 ciąży, wszystkie były planowane, choć przyznam że teraz jesteśmy troszkę zaskoczeni bo udało się za pierwszym razem, wcześniej staraliśmy się dużo dłużej. Pierwsza moja ciąża niestety skończyła się poronieniem, 2 przebiegła bez większych problemów, teraz zaczął się 2 miesiąc i jestem pełna obaw :sorry2:
Acha mieszkamy za granicą i tam będę rodzić, tak jak pierwszą córeczkę :-)

Dołączam się :)
Imię/nick............Wiek.........Termin porodu.......Kg na +/-..........Płeć/Imię
Anika110............29............11.12.2010...........54 (ale niedługo:)).....????

Termin wg mnie, po wizycie zobaczymy co wyliczą choć z tym różnie bywa :)

Jestem Elena:)
Mieszkam z ukochanym w Poznaniu.
Bardzo pragniemy naszego dzidziusia. O ciąży z testu płytkowego. Nikomu nie mówimy, bo od początku ciąża uznana za zagrożoną.

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się przedstawię:tak:
Mam na imię Alicja, latek jeszcze 23 :-ptak do czerwca ;-) szczęśliwa żona od października 2006 roku i mama od listopada 2007:tak:
obecnie nadal na bezrobociu:baffled: na tygodniu robię kurs fryzjerski a w weekendy uczęszczam do studium kosmetycznego:tak::tak:
o dzidzi wiem od 28marca choć na początku bałam się że nic z tego nie będzie bo o to maleństwo staraliśmy się 8 cykli i z każdym cyklem miałam obawy :dry: test dla moich niedowiarków zrobiłam 2 kwietnia (był to z moich obliczeń 4 tydz.6dzień)
dziś na usg zobaczyłam bijące serduszko i wychodzi z niego że to 7tydzień 3 dzień:-) i termin na 6 grudnia;-)

Do góry