reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkich

od zawsze was podczytywałam, kiedys nawet naskrobałam parę słów, ale ostatnio trochę mniej, bo moja córcia poszła do przedszkola i zaczeła chorowac :-( więc niby powinnam miec więcej czasu, a tu jednak odwrotnie

dopiero doczytałam, że dziewczyny byly w okolicy, uwielbiam Mierzcin, tam maja dom moi tesciowie :tak: sami czesto tam jeździmy :-)

stare zdjęcie z Mierzcina :-)
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

Ola K. kurcze to już tuż tuż :tak::-) trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :tak::-)

reklama
Cześć kochane :)

Podróż minęła spokojnie. choć lataliśy troche wkółko nad Luton, bo nie było mejsca na lądowanie, ale wkońcu się udało.
Cały weekend wujaszek zaplanował na zwiedzanie Walii - od rana do wieczora poza domem, w sumie dopiero dzisiaj odespałam podróż, ale warto było, tu jest pięknie, a pogoda zaskoczyła wszystkich. Mamy prawie lato, a ja spakowałam rzeczy na typowo angielską pogodę...gorrąco.
Z anglikami dopiero będziemy się gościć, ale z ksiedzulem już się przedstawiłam. Za to Polacy są tu jak jedna rodzinka. Polki baaardzo się wyróżniają, a brytyjki są...w większości takie, jak się mówi.
No cóż, jest super. Gdyby nie to że mam już zaplanowane sprawy na czerwiec, to z pewnością przedłużyłabym pobyt tutaj.

Olu, pilnuj się z tymi obrzękami - miałam tak przy pierwszej ciąży, wiec znam ten ciężar. Buziam Cię kochana.
Karolcia - pewnie zajęta przeprowadzką. Sciskam mocno.
Haniu - dbaj o siebie.
Dziewczyny, wyściskajcie Anię i jej maleństwo

Pozdrawiam wszystkich.
Do usłyszenia.

Bye :-)

Oj Mońcik super że Ci się podoba na obczyźnie :))
Wyślij tu nam jakieś focie jak tam tak pięknie to chętnie zobaczymy i popodziwiamy te widoki ! :))
Miłego pobytu kochana jesteśmy z Tobą myślami !

Olu pozdrawiam i Trzymaj się trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie !

Pozdrawiam was wszystkie gorąco :))

(*) Majeczko pamiętam o Tobie aniołku...............

Cześć kochane :)

Podróż minęła spokojnie. choć lataliśy troche wkółko nad Luton, bo nie było mejsca na lądowanie, ale wkońcu się udało.
Cały weekend wujaszek zaplanował na zwiedzanie Walii - od rana do wieczora poza domem, w sumie dopiero dzisiaj odespałam podróż, ale warto było, tu jest pięknie, a pogoda zaskoczyła wszystkich. Mamy prawie lato, a ja spakowałam rzeczy na typowo angielską pogodę...gorrąco.
Z anglikami dopiero będziemy się gościć, ale z ksiedzulem już się przedstawiłam. Za to Polacy są tu jak jedna rodzinka. Polki baaardzo się wyróżniają, a brytyjki są...w większości takie, jak się mówi.
No cóż, jest super. Gdyby nie to że mam już zaplanowane sprawy na czerwiec, to z pewnością przedłużyłabym pobyt tutaj.

Olu, pilnuj się z tymi obrzękami - miałam tak przy pierwszej ciąży, wiec znam ten ciężar. Buziam Cię kochana.
Karolcia - pewnie zajęta przeprowadzką. Sciskam mocno.
Haniu - dbaj o siebie.
Dziewczyny, wyściskajcie Anię i jej maleństwo

Pozdrawiam wszystkich.
Do usłyszenia.

Bye :-)

no hej Slonce:-) milo ze sie odezwalas swiatowa kobieto :-) fakt ja na walizkach, nastepnym razem jak mnie odwiedzicie juz nie bede chodzila po omacku hehe :-) aha parapetowe wstepnie chce robic 23 lub 24 maja :-)

a co do Ani to juz bylismy ich odwiedzic :-) Kamilek jest boski, niestety nie ponosilam go bo spal ;-) ale uwierzyc nie moglam ze moj Michas tez byl kiedys taki malutki :-)

ps.Monia dawaj no zdjecia :-)

Oh kochana ale masz superowo:tak:i ja czekam na focie...:tak:trzymaj sie cieplutko, pogoda niech Ci dopisuje:tak:
Olu co u Was???
pozdrawiam wszystkich gorąco i zycze takiej pogody jak w Szczecinie:tak:

Maju..Aniołku na zawsze w sercach naszych......

witaj PYCHA JAK SIE NAZYWASZ JA MIESZKAM BLISKO STRZELEC KRAJEŃSKICH WŁAŚNIE W SOBOTE STAŁA SIĘ TRAGEDIA W ZWIERZYNIU MOJA KOLEŻANKA MIAŁA WYPADEK I ZGIŃĘŁA BYŁA W CIĄŻY W ÓSMYM MIESIĄCU NIESTETY DZIECKA NIEUDAŁO SIĘ URATOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

No prosze kolejna ( ziomalka )

Pycha- coś mi się wydaje że znam twojego męża

Tragedia straszna rany brak słów nie wiem co mam napisać

Olu czy to już??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry