reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BARDZO SIE CIESZE ZE U KAZDEJ OKI, HANUS MIALAM PODOBNIE DO TEGO NIESAMOWITA SENNOSC, MOGLAM SPAC I SPAC.....A POTEM DUUUZO WYMIOTOWALAM, OBY CIE TO OBESZLO:tak:
PANI ARETO JA JUZ WYRAZILAM SWOJ PODZIW DLA PANI OSOBY:tak:JAKA MAMA TAKA CORKA:tak:MONIKO MAM NADZIEJE ZE CZESTO ODZYWAC SIE BEDZIESZ Z ANGLII:tak:
KUBY MAMO MUSI!! BYC DOBRZE!!!
DORI..OJ ZNALAZLAS JAK TO SIE MOWI-ZIOMKA;-):tak:LUB ZIOMALKE;-):tak::-D
A U NAS..ŚREDNIO..A NAWET ŹLE...BABCIA WALCZY Z RACZYSKIEM..AL;E KURDE..COS NIE IDZIE..BYLO LEPIEJ I ZNOW TO SAMO..NAWET MOWA JEST O PRZEZUTACH:-:)sad::frown:JUZ NIE WIEM CO MYSLEC..TAKI WSPANIALY CZLOWIEK, TYLE POMOGLA NAM I INNYM..A TERAZ CIERPI....:-:)szok:

MAJU JAK ZAWSZE..PAMIETAM I NIEZAPOMNE!!!

witam...
Dziewczyny jak tam po spotkaniu czarownic???:-D...na pewno miło spędziłyście wieczór:tak:...jak zwykle zresztą...
Kuby Mamo trzymam kciuki za tomografię Taty...
Olu...jak Twoje samopoczucie???...jeszcze w domku czy może już na porodówce???
Madziu nie złość się na siebie bo to w niczym nie pomoże...jestem przekonana że uda Ci się i zdasz ten egzamin:tak:...
Pani Areto...nie napiszę nic co nie zostało już napisane...jest Pani wspaniałą Matką!!!...
Moniu...ściskam i pozdrawiam...

wszystkim miłego dnia życzę...

Witam!!!

Spotkanie udało się - a jakże. :)) Odbyło się w dwóch etapach. Najpierw z Moniką u mnie w mieszkaniu, a potem pojechałyśmy do Karolci na nowe mieszkanie. :)) Rozmowy w toku - jak zwykle się odbyły i było super!!! Dzięki Dziewczynom zapomniałam o bólu głowy!!! :)) A to cud - naprawdę. :))

Życzę Wszystkim miłego dnia!!

Chciałabym być wspaniałą mamą........Dużo przebywam ze swoimi dziećmi i dlatego lubię towarzystwo młodych ludzi. A stąd zainteresowanie guadami, wypadami poza miasto. Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:-)

SUPER ŻE SPOTKNKO SIE UDAŁO:tak: EHH JAK JA WAM ZAZDROSZCZE;-):tak:PANI ARETO NIEWĄTPLIWIE JET PANI WSPANIAŁĄ MAMĄ:tak:I TO NIE O QUADY CHODZI:tak::-DHANUS BARDZO SIE CIESZE ŻE POMOGLO CI SPOTKANIE Z DZIEWCZYNAMI:tak:MOŃCI8K NAPISZESZ COŚ NIM NIM ODLECISZ?;-):tak:Z CAŁEGO SERDUCHA ŻYCZĘ CI BY PODRÓŻ I POBYT W ANGLII BYŁ NIEZWYKLE UDANY!:tak:BYŚ WRÓCIŁA DO KRAJU NATCHNIONA OPTYMIZMEM, PATRZĄC CIEPLEJ,LEPIEJ,POZYTYWNIEJ W NADCHODZĄCĄ PRZYSZŁOŚC...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIUOTECZKI:tak:

MAJU..JAK ZAWSZE..PAMIĘTAMY...I TAK JUŻ ZOSTANIE....

Witajcie kochane...ja Tobie Monisiu też życzę udanego wyjazdu, żebyś naładowała akumulatorki i stęskniona wróciła do PL.:tak:
Bardzo ublewam nad tym że się nie zobaczymy...ja jadę do Anglii 16 czerwca najprawdopodobniej....

sciskam każdą z was osobno...i Panią-pani Areto wyjątkowo mocno....:tak:
Buziam

Ja także życzę udanego wyjazdu ! :))
Nabierz siły wyluzuj się i szalej !
I PAMIĘTAJ O NAS MY TU ZAWSZE JESTEŚMY !!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIOTECZKI :))

reklama
Dzięki dziewczyny. Jeszcze na szybciocha wciskam fotki, żebyscie mnie nie zapomniały...

z chrześniakiem - Krzysiem :) do grilla...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry