reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkich

od zawsze was podczytywałam, kiedys nawet naskrobałam parę słów, ale ostatnio trochę mniej, bo moja córcia poszła do przedszkola i zaczeła chorowac :-( więc niby powinnam miec więcej czasu, a tu jednak odwrotnie

dopiero doczytałam, że dziewczyny byly w okolicy, uwielbiam Mierzcin, tam maja dom moi tesciowie :tak: sami czesto tam jeździmy :-)

stare zdjęcie z Mierzcina :-)
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

Ola K. kurcze to już tuż tuż :tak::-) trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :tak::-)

reklama
Cześć kochane :)

Podróż minęła spokojnie. choć lataliśy troche wkółko nad Luton, bo nie było mejsca na lądowanie, ale wkońcu się udało.
Cały weekend wujaszek zaplanował na zwiedzanie Walii - od rana do wieczora poza domem, w sumie dopiero dzisiaj odespałam podróż, ale warto było, tu jest pięknie, a pogoda zaskoczyła wszystkich. Mamy prawie lato, a ja spakowałam rzeczy na typowo angielską pogodę...gorrąco.
Z anglikami dopiero będziemy się gościć, ale z ksiedzulem już się przedstawiłam. Za to Polacy są tu jak jedna rodzinka. Polki baaardzo się wyróżniają, a brytyjki są...w większości takie, jak się mówi.
No cóż, jest super. Gdyby nie to że mam już zaplanowane sprawy na czerwiec, to z pewnością przedłużyłabym pobyt tutaj.

Olu, pilnuj się z tymi obrzękami - miałam tak przy pierwszej ciąży, wiec znam ten ciężar. Buziam Cię kochana.
Karolcia - pewnie zajęta przeprowadzką. Sciskam mocno.
Haniu - dbaj o siebie.
Dziewczyny, wyściskajcie Anię i jej maleństwo

Pozdrawiam wszystkich.
Do usłyszenia.

Bye :-)

Oj Mońcik super że Ci się podoba na obczyźnie :))
Wyślij tu nam jakieś focie jak tam tak pięknie to chętnie zobaczymy i popodziwiamy te widoki ! :))
Miłego pobytu kochana jesteśmy z Tobą myślami !

Olu pozdrawiam i Trzymaj się trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie !

Pozdrawiam was wszystkie gorąco :))

(*) Majeczko pamiętam o Tobie aniołku...............

Cześć kochane :)

Podróż minęła spokojnie. choć lataliśy troche wkółko nad Luton, bo nie było mejsca na lądowanie, ale wkońcu się udało.
Cały weekend wujaszek zaplanował na zwiedzanie Walii - od rana do wieczora poza domem, w sumie dopiero dzisiaj odespałam podróż, ale warto było, tu jest pięknie, a pogoda zaskoczyła wszystkich. Mamy prawie lato, a ja spakowałam rzeczy na typowo angielską pogodę...gorrąco.
Z anglikami dopiero będziemy się gościć, ale z ksiedzulem już się przedstawiłam. Za to Polacy są tu jak jedna rodzinka. Polki baaardzo się wyróżniają, a brytyjki są...w większości takie, jak się mówi.
No cóż, jest super. Gdyby nie to że mam już zaplanowane sprawy na czerwiec, to z pewnością przedłużyłabym pobyt tutaj.

Olu, pilnuj się z tymi obrzękami - miałam tak przy pierwszej ciąży, wiec znam ten ciężar. Buziam Cię kochana.
Karolcia - pewnie zajęta przeprowadzką. Sciskam mocno.
Haniu - dbaj o siebie.
Dziewczyny, wyściskajcie Anię i jej maleństwo

Pozdrawiam wszystkich.
Do usłyszenia.

Bye :-)

no hej Slonce:-) milo ze sie odezwalas swiatowa kobieto :-) fakt ja na walizkach, nastepnym razem jak mnie odwiedzicie juz nie bede chodzila po omacku hehe :-) aha parapetowe wstepnie chce robic 23 lub 24 maja :-)

a co do Ani to juz bylismy ich odwiedzic :-) Kamilek jest boski, niestety nie ponosilam go bo spal ;-) ale uwierzyc nie moglam ze moj Michas tez byl kiedys taki malutki :-)

ps.Monia dawaj no zdjecia :-)

Oh kochana ale masz superowo:tak:i ja czekam na focie...:tak:trzymaj sie cieplutko, pogoda niech Ci dopisuje:tak:
Olu co u Was???
pozdrawiam wszystkich gorąco i zycze takiej pogody jak w Szczecinie:tak:

Maju..Aniołku na zawsze w sercach naszych......

witaj PYCHA JAK SIE NAZYWASZ JA MIESZKAM BLISKO STRZELEC KRAJEŃSKICH WŁAŚNIE W SOBOTE STAŁA SIĘ TRAGEDIA W ZWIERZYNIU MOJA KOLEŻANKA MIAŁA WYPADEK I ZGIŃĘŁA BYŁA W CIĄŻY W ÓSMYM MIESIĄCU NIESTETY DZIECKA NIEUDAŁO SIĘ URATOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

No prosze kolejna ( ziomalka )

Pycha- coś mi się wydaje że znam twojego męża

Tragedia straszna rany brak słów nie wiem co mam napisać

Olu czy to już??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry