reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A teraz już się pożegnam, kąpu kąpu i może chwila snu. Jutro ok 7.30 będę już speakingować he he. Życzę wszystkim ślicznego maja, powinnam mieć neta ale nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam wszystkich. Do usłyszenia :)

reklama
Monia super wygladasz na tym statku kosmicznym hewhe :-) milej podrozy, przyjemnego pobytu no i zatesknij za nami hehe :-) sciskam!!

Moniu ja również życzę szczęśliwej podróży, udanego pobytu a co za tym idzie i wypoczynku...zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała taką możliwość...
fotki super...też bym tak poszalała:tak:...
pozdrawiam...

Dzięki dziewczyny. Jeszcze na szybciocha wciskam fotki, żebyscie mnie nie zapomniały...

z chrześniakiem - Krzysiem :) do grilla...

A teraz już się pożegnam, kąpu kąpu i może chwila snu. Jutro ok 7.30 będę już speakingować he he. Życzę wszystkim ślicznego maja, powinnam mieć neta ale nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam wszystkich. Do usłyszenia :)

JEJKU, MONIA FOTECZKI PRZEŚLICZNE, WY JAK ZAWSZE - PIĘKNA PARA Z WAS..SZALEŃSTWA NA QUADZIE..HMM..POSZALAŁBY CZŁOWIEK:tak:;-)
ALE JAKOS SMUTNO MI:-( ŻE JEDZIESZ..GDZIEŚ TAM..DALEKO..MONIA PISZ DO NAS CZĘSTO JAK DASZ RADE:tak:POWIEDZ KOCHANA JAK BYŚMY MOGŁY ZAPOMNIEĆ???:-( A CHRZEŚNIAK..PRZYSTOJNIAK ROŚNIE ŻE HEJ:tak:;-):tak:JESZCZE RAZ BUZIAM CIE SERDECZNIE TRZYMAJ SIE TAM I NIE SIEDZ ZA DLUGOO I ZPLANUJ KOCHANA KOLEJNĄ WIZYTE W SZCZECINIE:tak::-D:tak::-D

Monia...życzę udanego pobytu na obczyźnie :tak::-):tak: Odpoczywaj kochana, relaksuj się, ładuj akumulatorki....no i wracaj do nas !!!

PS...Na tym quadzie wyglądasz jak kruszynka ;-):-)

Maju (*)...na zawsze w moim sercu Aniołku....

ale fajne foteczki...slicznie z Marcinem razem wyglądacie....:)))
Odpocznij w tej Anglii....ale nie zapominaj o nas..bo my o Tobie nigdy nie zapomnimy:blink:
Ucałuj Marcina...tak w policzek oczywiście ;-)
Buziaki wielkie kochana....
ja już tęsknie.........:sorry2:

Majeczko......skarbie nasz kochany.....tęsknimy całym sercem!!!!!!
(*)(*)(*)

Mońcik, życzę Ci udanego wypoczynku w UK!!! Piękne te Wasze zdjęcia, śliczna z Ciebie dziewczyna :tak::tak:
Masz rację, ten okres ciąży minął bardzo szybko, miałam dużo planów, ale trochę spraw nam się skomplikowało przez przeprowadzkę.... robię sobie postanowienia, że nie będę marnować czasu i energii na narzekanie które jest małostkowe biorąc pod uwagę, że powinnam być mega szczęśliwa - i jestem, tylko sił już brak. Noszę na sobie dodatkowe 24kg, w części będące wodą (jestem okropnie opuchnięta), źle to znosi moje serce itd. Jeszcze mam wyrzuty sumienia, że trochę brak cierpliwości i sił dla mojego synka, i to mnie chyba najbardziej boli - gdy widzę, że on jest o wiele bardziej wielkoduszną i wspaniałą istotką niż ja. Mam nadzieję, że gdy już urodzę, będzie mi choć trochę lżej i łatwiej (tzn. tak się łudzę).

Kochane e-cioteczki, dziękuję Wam za cieplutkie słowa, jesteście wspaniałe. Przesyłam Wam ogromne buziaki!!

Mońcik i jak pierwsze dni na obczyźnie???kiedy wracasz???;-):-Dtrzymaj sie cieplutko, przesyłm buziaki i pozdrowionka:tak::-D
Olu mam nadzieje że bedzie Ci lżej po porodzie...:baffled:choć w sumie;-):tak:przy dwóch dzieciaczkach...;-):tak:niemniej jednak nie miej wyrzutów sumienia, raz że pewnie masz już dość bycia 2 w 1, dwa że hormony...powtrzam sie ale zycze szczesliwego rozwiazania:tak:

Maju..na zawsze w serduszkach naszych....

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: próbowałam nadrobić zamiast wskoczyć w bieg wątku i ani za dużo nie wiem z przeszłości ani z teraźniejszości:zawstydzona/y:
Moniczko miłego pobytu w UK:tak:
Olu szczęśliwego, szybkiego rozwiązania:tak:
postaram się częściej tu zaglądać na bieżąco (bo produktywne jesteście, nie ma co;-))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry