- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monia super wygladasz na tym statku kosmicznym hewhe :-) milej podrozy, przyjemnego pobytu no i zatesknij za nami hehe :-) sciskam!!
JEJKU, MONIA FOTECZKI PRZEŚLICZNE, WY JAK ZAWSZE - PIĘKNA PARA Z WAS..SZALEŃSTWA NA QUADZIE..HMM..POSZALAŁBY CZŁOWIEK;-)
ALE JAKOS SMUTNO MI:-( ŻE JEDZIESZ..GDZIEŚ TAM..DALEKO..MONIA PISZ DO NAS CZĘSTO JAK DASZ RADEPOWIEDZ KOCHANA JAK BYŚMY MOGŁY ZAPOMNIEĆ???:-( A CHRZEŚNIAK..PRZYSTOJNIAK ROŚNIE ŻE HEJ;-)JESZCZE RAZ BUZIAM CIE SERDECZNIE TRZYMAJ SIE TAM I NIE SIEDZ ZA DLUGOO I ZPLANUJ KOCHANA KOLEJNĄ WIZYTE W SZCZECINIE
madzia8310
Fanka BB :)
ale fajne foteczki...slicznie z Marcinem razem wyglądacie....))
Odpocznij w tej Anglii....ale nie zapominaj o nas..bo my o Tobie nigdy nie zapomnimy
Ucałuj Marcina...tak w policzek oczywiście ;-)
Buziaki wielkie kochana....
ja już tęsknie.........
Majeczko......skarbie nasz kochany.....tęsknimy całym sercem!!!!!!
(*)(*)(*)
Odpocznij w tej Anglii....ale nie zapominaj o nas..bo my o Tobie nigdy nie zapomnimy
Ucałuj Marcina...tak w policzek oczywiście ;-)
Buziaki wielkie kochana....
ja już tęsknie.........
Majeczko......skarbie nasz kochany.....tęsknimy całym sercem!!!!!!
(*)(*)(*)
Mońcik, życzę Ci udanego wypoczynku w UK!!! Piękne te Wasze zdjęcia, śliczna z Ciebie dziewczyna
Masz rację, ten okres ciąży minął bardzo szybko, miałam dużo planów, ale trochę spraw nam się skomplikowało przez przeprowadzkę.... robię sobie postanowienia, że nie będę marnować czasu i energii na narzekanie które jest małostkowe biorąc pod uwagę, że powinnam być mega szczęśliwa - i jestem, tylko sił już brak. Noszę na sobie dodatkowe 24kg, w części będące wodą (jestem okropnie opuchnięta), źle to znosi moje serce itd. Jeszcze mam wyrzuty sumienia, że trochę brak cierpliwości i sił dla mojego synka, i to mnie chyba najbardziej boli - gdy widzę, że on jest o wiele bardziej wielkoduszną i wspaniałą istotką niż ja. Mam nadzieję, że gdy już urodzę, będzie mi choć trochę lżej i łatwiej (tzn. tak się łudzę).
Kochane e-cioteczki, dziękuję Wam za cieplutkie słowa, jesteście wspaniałe. Przesyłam Wam ogromne buziaki!!
Masz rację, ten okres ciąży minął bardzo szybko, miałam dużo planów, ale trochę spraw nam się skomplikowało przez przeprowadzkę.... robię sobie postanowienia, że nie będę marnować czasu i energii na narzekanie które jest małostkowe biorąc pod uwagę, że powinnam być mega szczęśliwa - i jestem, tylko sił już brak. Noszę na sobie dodatkowe 24kg, w części będące wodą (jestem okropnie opuchnięta), źle to znosi moje serce itd. Jeszcze mam wyrzuty sumienia, że trochę brak cierpliwości i sił dla mojego synka, i to mnie chyba najbardziej boli - gdy widzę, że on jest o wiele bardziej wielkoduszną i wspaniałą istotką niż ja. Mam nadzieję, że gdy już urodzę, będzie mi choć trochę lżej i łatwiej (tzn. tak się łudzę).
Kochane e-cioteczki, dziękuję Wam za cieplutkie słowa, jesteście wspaniałe. Przesyłam Wam ogromne buziaki!!
Mońcik i jak pierwsze dni na obczyźnie???kiedy wracasz???;-)trzymaj sie cieplutko, przesyłm buziaki i pozdrowionka
Olu mam nadzieje że bedzie Ci lżej po porodzie...choć w sumie;-)przy dwóch dzieciaczkach...;-)niemniej jednak nie miej wyrzutów sumienia, raz że pewnie masz już dość bycia 2 w 1, dwa że hormony...powtrzam sie ale zycze szczesliwego rozwiazania
Maju..na zawsze w serduszkach naszych....
Olu mam nadzieje że bedzie Ci lżej po porodzie...choć w sumie;-)przy dwóch dzieciaczkach...;-)niemniej jednak nie miej wyrzutów sumienia, raz że pewnie masz już dość bycia 2 w 1, dwa że hormony...powtrzam sie ale zycze szczesliwego rozwiazania
Maju..na zawsze w serduszkach naszych....
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
próbowałam nadrobić zamiast wskoczyć w bieg wątku i ani za dużo nie wiem z przeszłości ani z teraźniejszości
Moniczko miłego pobytu w UK
Olu szczęśliwego, szybkiego rozwiązania
postaram się częściej tu zaglądać na bieżąco (bo produktywne jesteście, nie ma co;-))
Moniczko miłego pobytu w UK
Olu szczęśliwego, szybkiego rozwiązania
postaram się częściej tu zaglądać na bieżąco (bo produktywne jesteście, nie ma co;-))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.