Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no piekne widoki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MONIA WYGLĄDASZ ŚLICZNIE I KWITNĄCOTWÓJ USMIECH SUPER!!!WIDOKI TAKŻE..ALEŻ TAM PIĘKNIE
ŻYCZE DUUZO ZDROWKA DLA MAKSA.NA PEWNO JUZ NIEDŁUGO BEDZIE LEPIEJ-ZOBACZYSZSIŁ NBIERZESZ, WIDOK MIKOŁAJKA..AH..PIĘKNA SPRAWAWitam!
Niestety tomograf potwierdził wynik usg - guz 9,5 cm. Dzisiaj usunęli nerkę z guzem. Lekarz powiedział, że najprawdopodobniej to złośliwy nowotwór, na szczęście nie było nacieków w obrębie guza, nie stwierdzono odległych przerzutów. Martwi jedynie wielkość guza, bo może świadczyć o zaawansowaniu choroby Czekamy na wynik histopatologiczny. Mam prośbę dziewczyny: pomódlcie się za mojego tatę. Wiele ostatnio przeszedł, nie mówiąc o dzisiejszym dniu. Ma już 65 lat i gorzej to wszystko znosi... Dziękuję!
OCZYWIŚCIE, ŻE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ JEŚLI CHODZI O MODLITWE.JA WIERZE ŻE BEDZIE WSZYSTKO DOBRZEALE NAJBARDZIEJ MUSICIE WIERZYĆ WY Z TATA NA CZELE!ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ,,OBY SZYBKO POKONAŁ CHOROBE.
No a ja w całości, z chorym Maksiem w domku. Angina i zapalenie ucha. Dziś był mocno nieszczęśliwy, że nie pozwoliłam mu wyjść na dwór.... miał dużo energii, a ja przeciwnie - opuchnięte jak balony nogi bolą, ciężko mi itd. Więc tak mi dziecię dało popalić..... że się cieszę, że jutro mąż też będzie w domu, to mnie wesprze i trochę się zajmie naszym kochanym słoneczkiem (no dziś parę razy pomyślałam o nim inaczej, nie ukrywam, jak już robił absolutnie wszystko żeby mnie zdenerwować).
Ale nadal nie porzucam nadziei, że wkrótce będę miała więcej siły dla Maksia, małego Mikołajka, męża, za swój wygląd też się wezmę, itd itp. ;-)
Buziaki!