reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam serdecznie po krótkiej przerwie:-)...
jestem i pamiętam...
u mnie też jakoś mało wiosennie...cały czas albo pada śnieg albo deszcz albo wieje...pytam gdzie się podziała ta zapowiadana wiosna???
wszystkim chorującym E -ciociom i ich Pociechom życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka:tak:...a tym których jeszcze /na szczęście/ nic nie dopadło trzymajcie się dzielnie i dawajcie się tym wstrętnym wirusom i choróbskom:tak:...
pozdrawiam...

reklama
spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere życzenia:tak:
Małgosiu...życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze...mnóstwo radości i nie mniej uśmiechu...samych sukcesów w szkole i nie tylko... a także spełnienia wszystkich marzeń...

Witam i ja Ciepło chociaż na dworze tak nie jest!
Ale widać światełko w tunelu bo słońce wychodzi pięknie!!
Także blizej jak dalej wiosny....................
Moniczko i jak samopoczucie!?

Doris całuski dla dziewczynek !!
Mamo Kuby Aby do wiosny !!!!!
A Wiktorek Super efekty widać !!! Aby tak dalej!!!!

Wszystkim chorowitkom i ich dzieciaczkom Zdrowka !!!!!
A tym co nie chorują aby tak dalej nie dać się tym wirusom i bakteriom!!!!

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę!!!!!

spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere życzenia:tak:
Małgosiu...życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze...mnóstwo radości i nie mniej uśmiechu...samych sukcesów w szkole i nie tylko... a także spełnienia wszystkich marzeń...

Dołączam się do życzeń!!! :zawstydzona/y:

li-6403.png

Witam i ja
U nas dziś pogoda super! Mam nadzieje, ze tak juz zostanie.
Takiego słońca Wszystkim Wam dziś życzę: -)

Rowniez i ja Życzę Wszystkiego najlepszego Gosi z okazji Urodzin!:-)

Strasznie się cieszę, że u Wiktorka widać poprawę. Też mu kibicuje od jakiegoś czasu.
Pozdrawiam Mamę Wiktorka!

Mam też nadzieje, że niedługo napłyną jakieś optymistyczne wiadomości od mamy Patryka - pom Patrykowi - Onet.pl Blog

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

(*) Maju pamiętam...

wlsnie W Szczecinie Super Pogoda Slonko Piknie Swieci:0 Ja Tez Kibicuje Malemu Patrykowi, Tym Bardziej Ze Za Jakies Pol Roku Moj Syn M Miec Podobna Operacje...kurde Co Sie Dzieje W Tych Szpitalach???

witam słonecznie wszystkie E-cioteczki:-)
coś frekwencja niska tutaj:baffled:...pewnie korzystacie z pogody... u mnie dziś pięknie się dzionek zapowiada...świeci słonko i jest bardzo przyjemnie...jak tylko Maja wstanie idziemy na długi spacerek...
Mońcik co u Ciebie?...jak samopoczucie?
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:tak:...i życzę miłego dnia:tak:...

Witam wszystkich bardzo CIEPŁO !!!!!!
U mnie też pogoda śliczna zaraz się ubieram i na spacerek wybywam!!!!

Mońcik jak zdrówko i humorek !?
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim zyczę!!!!!

Witajcie...jestem i ja :-)
Teraz Fifi śpi...a ja już dzis od rana miałam naukę jazdy....po około 3 tygodniach znowu wsiadłam za kółko...:baffled: Miałam stresa jak nigdy.....już wiem że 18.04 o 17:30 mam egzamin praktyczny, a czas leci. Muszę ładnie jeździć żeby zdać za pierwszym razem........bo inaczej nie pojadę do męża na początku maja:no:.....
Więc muszę zdać i koniec!!!!!!!

u nas też pięknie słonko świeci, po obiadku zabiorę Filipka na spacerek.
Jak Moniś u Ciebie kochana.....trzymaj sie skarbie....trzymaj sie dzielnie!!!!
Jesteście cały czas w moim sercu....Wy i Wasza cudna Maja!
Przytulam i całuję

reklama
Witam!
Nie ma Mońcik, nie ma Hanuś, nie ma Doris... :dry:
Trochę nam Was brak dziewczyny!!!
Ja dzisiaj w lepszej kondycji. :tak:

Pozdrawiam!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png