reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałam wszystkim laseczkom miłej i spokojnej nocki zyczyć !!!:-)

Oj co to za handry kobietki słoneczko świeci wiosna juz prawie z nami smutki na bok chociaż wiem że to nieraz nie możliwe !!:-:)-D
Madziu zycze Ci zdania egzaminu za 1 razem kochana!!!!:-D:tak:;-)

Doris ja też ostatnio nie mogę z moim M dojsc do porozumienia !! nie wiem o co tu chodzi ?! Czyżby przesilenie wiosenno -zimowe!?:szok::baffled::sorry2:
Całuski dla Małgośki i Calineczki !!!!!:-D:rofl2:

Spokojnej nocki dziewczyny do jutra!!!!!!

reklama
Bo dziewczyny wyluzujcie po prostu:tak:
olejcie, bo czasem nie warto
i pamiętajcie!!! faceci są jednozadaniowi;-)
więcej nie są w stanie zrobić dobrze:-D

Moniś... mooooocno przytulam:)
bardzo mocno!

Witam się ciepło z rana.

Tu u nas dziś pada malutki deszczyk i znów siedzenie w domu chyba że się rozpogodzi.
Życzę milej soboty :-):-):-)

i ja sie witam z rana:tak: Doris ja tez mam ostatnio słabsze dni z mężem-wężem (jak go nieraz nazywam) ;-)ale będzie dobrze, zaraz sie pogodzicie:tak: ucałowanka dla Gosi i Werci:tak:
kate-less ma chyba racje...są nieraz jednozadaniowi:tak::-D
co do PMS, mnie się zdarza raz na jakiś cza, i wtedy brdziej jestem zła niz smutna...wszystko mnie denerwuje...:szok: oj złosnica ze mnie;-)dobrze ze to rzadko ma miejsce bo by mój waż i otoczenie nie wyrobiło ze mna;-):tak:
u nas pada..władnie jak pisała Doris:-( wczoraj tak piknie już było...
miłego dzionka kochne:tak:

Jestem i ja......pogoda naprawde fatalna...:angry:
Już nie wiem co mam wymyślać Filipowi żeby się nie nudził :dry:
Dzięki za kciuki....napewno się przydadzą....hehe
Doris....tak to czasem jest z facetami....napewno szybko znowu dojdziecie do porozumienia!

Wczoraj na gg Monia mi napisała ze nie przyjedzie chyba do mnie :-(......mam jednak nadzieję że jeszcze jakoś uda nam się zorganizować to spotkanie....tak bardzo sie cieszyłam na nie.....ehhhh

Witajcie kochani u nas też pogoda do bani !!:-D:szok::baffled:
ale mi sie za rymowało !
Także siedzenie w domu murowane !!:sorry2::dry::crazy:
Mońcik pozdrawiam i przytulam !!!

Doris całuski dla dziewczynek !!!

Miłego weekendu wszystkim zycze !!

Jestem Dziewczyny - jestem. Podczytuję codziennie, ale mało piszę. Jakoś tak brak chęci do klikania po klawiaturze... Echhhhh....
Pogoda w kratkę, już mnie to męczy, bo jeden dzień piękny i można pójść na spacer, a drugi znów zapadany i kicha. Normalnie nie mam pytań. Czekam z niecierpliwością na ciepłe i słoneczne dni!!!

Całuję Was serdecznie!!!

Witam wszystkich w tą piękną i słoneczną niedzielę.

W końcu widać wiosnę za oknem, a ja jestem załamana okazało się że ....nie mam kurtki na wiosnę to co miałam w tamtym roku zostawiłam u mojej mamy a nie ma jak pojechać.Kupić coś nowego hmmmm są strasznie drogie bo około 200zl. :crazy:takie co mi się podobają no i chyba będę musiała w zimówce chodzić do czasu aż nie pojadę do mamy:-(

witam się i ja:tak: wlasnie piknie sie u nas zrobiło:tak: ja tez musze cosik poszukac w szafie lzejszego...
Hanus coz to za handra??? ale widomo, slonka bedzie wiecej to i humorek lepszy:tak: my dzis planujemy spacerek po Jasnych Błoniach:tak: tylko cos sie wiaterek zerwał:baffled:
Monia co u Was??
miłej niedzieli wszystkim życzę:tak::-D

MAJU SŁONKO, PMIĘTAMY.........

reklama
Witam!

A ja chora, mąż chory, rodzice chorzy. Kubuś posprzedawał nam wirusa, a sam już zdrowiutki. Nie poszliśmy z nim wczoraj na spacerek - cały dzień w pidżamkach...

Dzisiaj jest pięknie i po pracy trochę go wezmę na podwórko, bo mam wyrzuty sumienia, że przesiaduje w murach, kiedy pogoda taka piękna...

Pozdrawiam Was kochane e-cioteczki! Na bok smutki! Ja wdycham już wiosenne powietrze i w takie dni łatwiej dźwigam ten swój krzyżyk.

Miłego dnia!!!

Maju pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry