reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wszystkiego najlepszego dla Małgosi!!! :tak::tak:
Dużo zdrówka, uśmiechu i samych szóstek w szkole!!! :-D:-D:-D
Sto lat Małgosiu!!! :-):-):-):-)

24442855bd7.gif

Śliczny list Haniu.....:tak:

Zdjęcia superowe aż mi się tej czekolady samej zachciało jak popatrzyłam na Wasze zdjęcia:sorry2:.

Małgosiu wszystkiego wszystkiego naj naj:-D

Witam wszystkich !!!
Haniu list piekny aż się wzruszyłam a z głosem juz w ogóle !!!! :zawstydzona/y::tak::szok:

Kasiu dzieki za fotki !!!!! SUPEROWE !!!!!!!!!!!!!
Mońcik a jak droga mineła !?
GOSIACZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 7 URODZIN
DUŻO ZDROWIA SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHU NA TWARZY !!
6 W SZKOLE I DOBRYCH WYNIKÓW W NAUCE !!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich, już z Gliwic :tak:
Słuchajcie dziewczyny, nie ma jak w domku, Weronika mnie nie budzi o 6 rano, kuzyn nie blokuje mi kompa, no i wymigałam się z kopania działki :-D...kolejna wizyta dopiero po sezonie działkowców, żeby nie wciskali mi kolejnej robótki w ziemi he he...

Święta, nieco nostalgiczne...Maju
[*]
a ta pogoda wcale nie pomaga, nagle się zima obudziła - Matka Natura żyje jeszcze posylwestrowo??

reklama
Witam wszystkich serdecznie !!!!!!!!!
Mońcik bardzo się ciesze że szczęśliwie dojechałaś do domciu ! :-D
Właśnie ta pogoda to bardzo człowieka dołuje !!!!
Ale byle do wiosny zawsze bliżej jak dalej..................

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło mino brzydkiej pogody !
miłego dnia wszystkim życzę!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry