reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam serdecznie po krótkiej przerwie:-)...
jestem i pamiętam...
u mnie też jakoś mało wiosennie...cały czas albo pada śnieg albo deszcz albo wieje...pytam gdzie się podziała ta zapowiadana wiosna???
wszystkim chorującym E -ciociom i ich Pociechom życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka:tak:...a tym których jeszcze /na szczęście/ nic nie dopadło trzymajcie się dzielnie i dawajcie się tym wstrętnym wirusom i choróbskom:tak:...
pozdrawiam...

reklama
spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere życzenia:tak:
Małgosiu...życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze...mnóstwo radości i nie mniej uśmiechu...samych sukcesów w szkole i nie tylko... a także spełnienia wszystkich marzeń...

Witam i ja Ciepło chociaż na dworze tak nie jest!
Ale widać światełko w tunelu bo słońce wychodzi pięknie!!
Także blizej jak dalej wiosny....................
Moniczko i jak samopoczucie!?

Doris całuski dla dziewczynek !!
Mamo Kuby Aby do wiosny !!!!!
A Wiktorek Super efekty widać !!! Aby tak dalej!!!!

Wszystkim chorowitkom i ich dzieciaczkom Zdrowka !!!!!
A tym co nie chorują aby tak dalej nie dać się tym wirusom i bakteriom!!!!

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę!!!!!

spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere życzenia:tak:
Małgosiu...życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze...mnóstwo radości i nie mniej uśmiechu...samych sukcesów w szkole i nie tylko... a także spełnienia wszystkich marzeń...

Dołączam się do życzeń!!! :zawstydzona/y:

li-6403.png

Witam i ja
U nas dziś pogoda super! Mam nadzieje, ze tak juz zostanie.
Takiego słońca Wszystkim Wam dziś życzę: -)

Rowniez i ja Życzę Wszystkiego najlepszego Gosi z okazji Urodzin!:-)

Strasznie się cieszę, że u Wiktorka widać poprawę. Też mu kibicuje od jakiegoś czasu.
Pozdrawiam Mamę Wiktorka!

Mam też nadzieje, że niedługo napłyną jakieś optymistyczne wiadomości od mamy Patryka - pom Patrykowi - Onet.pl Blog

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

(*) Maju pamiętam...

wlsnie W Szczecinie Super Pogoda Slonko Piknie Swieci:0 Ja Tez Kibicuje Malemu Patrykowi, Tym Bardziej Ze Za Jakies Pol Roku Moj Syn M Miec Podobna Operacje...kurde Co Sie Dzieje W Tych Szpitalach???

witam słonecznie wszystkie E-cioteczki:-)
coś frekwencja niska tutaj:baffled:...pewnie korzystacie z pogody... u mnie dziś pięknie się dzionek zapowiada...świeci słonko i jest bardzo przyjemnie...jak tylko Maja wstanie idziemy na długi spacerek...
Mońcik co u Ciebie?...jak samopoczucie?
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:tak:...i życzę miłego dnia:tak:...

Witam wszystkich bardzo CIEPŁO !!!!!!
U mnie też pogoda śliczna zaraz się ubieram i na spacerek wybywam!!!!

Mońcik jak zdrówko i humorek !?
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim zyczę!!!!!

Witajcie...jestem i ja :-)
Teraz Fifi śpi...a ja już dzis od rana miałam naukę jazdy....po około 3 tygodniach znowu wsiadłam za kółko...:baffled: Miałam stresa jak nigdy.....już wiem że 18.04 o 17:30 mam egzamin praktyczny, a czas leci. Muszę ładnie jeździć żeby zdać za pierwszym razem........bo inaczej nie pojadę do męża na początku maja:no:.....
Więc muszę zdać i koniec!!!!!!!

u nas też pięknie słonko świeci, po obiadku zabiorę Filipka na spacerek.
Jak Moniś u Ciebie kochana.....trzymaj sie skarbie....trzymaj sie dzielnie!!!!
Jesteście cały czas w moim sercu....Wy i Wasza cudna Maja!
Przytulam i całuję

reklama
Witam!
Nie ma Mońcik, nie ma Hanuś, nie ma Doris... :dry:
Trochę nam Was brak dziewczyny!!!
Ja dzisiaj w lepszej kondycji. :tak:

Pozdrawiam!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png