reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i ja Was witam kochane:)właśnie dziewczyny co się z Wami dzieje, gdzież Wy?:)
Monia co u Was? Doris jak dziewczynki? Hania też coś nie pisze...
i w moim serduszku WY.......... MAJECZKO ANIOŁKU KOCHANY
[*]....

reklama
Hej, i ja witam serdecznie choć nie mam czasu poczytać:zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkich,życzę zdrówka.
A dla Ciebie Mońcik wielkie buziaki wiosenne:tak:
Pa.

Moniu wiosna idzie ,slonce doda CI energii :-) a moze meeting w przyszlym tygodniu ?;-) aha tylko musze sie dowiedziec na ktora zmiane Pawel bedzie pracowal...

kochana Moniś wiem że Ci , Wam bardzo ciężko... jeśli znałałabym lek na tą handre od razu bym Ci go dała... całuje Was i pozdrawiam gorąco... oby wiosenne słonko cuda zdziałało , na handre pomogło:)
trzymaj sie cieplutko.

Hej Moniś....PMS...:-D ja też tak teraz mam. Ostatnio też razem nam sie trafiło.....hehe...więc wszystko w tej kwestii widzę w normie;-)....tak to już mamy my kobietki z hormonami.....rządzą nami jak im się chce:dry:
Ja jestem czasem tak nieznośna że wszyscy wtajemniczeni uciekają mi z drogi:szok:

Trzymaj sie kochana.....mocno Cię tulę i pamiętaj że czekam na Ciebie!!!:tak:
Pozdrowienia dla was wszytskich kochane dziewczyny.....
Hanuś, Doris......oj, nieładnie tak nas zaniedbywać...nieładnie;-)

Hej Moniś....PMS...:-D ja też tak teraz mam. Ostatnio też razem nam sie trafiło.....hehe...więc wszystko w tej kwestii widzę w normie;-)....tak to już mamy my kobietki z hormonami.....rządzą nami jak im się chce:dry:
Ja jestem czasem tak nieznośna że wszyscy wtajemniczeni uciekają mi z drogi:szok:

i ja tak mam:tak:
Hanuś, Doris......oj, nieładnie tak nas zaniedbywać...nieładnie;-)
no właśnie Dziewczyny nieładnie...no no no:-D...czekamy tutaj na Was:tak:...
Madziu trzymam kciuki żebyś zdała przy pierwszym podejściu:tak:
Moniu ściskam mocno i przytulam...będzie lepiej:tak:...
pozdrawiam i miłego wieczoru...

reklama
Przepraszam że się nie odzywam. Mimo że nie mam PMS ale jakoś nie mam na nic ochoty chyba przesilenie wiosenne. Dziś dość sporo przebywałyśmy z Weroniką na dworze taka piękna upragniona i utęskniona pogoda nawet na działeczkę się wybrałyśmy (nie kopać ) ale podczas drogi doszło do malej sprzeczki z mężem i się wróciłam do domu no i całkiem odechciało mi się wszystkiego poprostu wszystko jest do bani....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry