reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM WSZYSTKICH, WITAJ MONIA:tak: SZKODA ŻEŚ JUŻ W GLIWICACH;-) (ZE WZGLĘDÓW EGOISTYCZNYCH TAK NAPISAŁAM;-)).
A POGODA... U NAS WIEJE, PADA ŚNIEG,DESZCZ, GRAD:szok:TAKA WIOSNA???:crazy: ZWARIOWAĆ IDZIE..
U NAS ŚWIĘTA RÓWNIEŻ W ZADUMIE...PONIEWAŻ ROK NIE ZAKOŃCZYŁ SIĘ POMYŚLNIE...DUŻO WYDARZEŃ I ..
[*] W RODZINIE...

WAŻNE ŻE POGODA DOPISAŁA W MIARĘ, BYŁY MSZE..., ODWIEDZINY U TYCH KTÓRYCH JUŻ Z NAMI NIE MA...

MAJU
[*] PAMIĘTAM..I NIGDY NIE ZAPOMNĘ.....

reklama
Witajcie.....
jejku jak ja tęsknie za tym forum....a czasu mam tak mało :-:)-:)-(
Jeśli chodzi o moją mamę....już jest w nieco lepszej formie, wraca jej dobry humor i siła...:tak::tak::tak:
Moniś....pewnie niedługo już będziesz mogła mnie odwiedzić....:-)
Ja się doczekać nie mogę...sorki że tak wyszło, ale widzę że nawet chyba dobrze skoro taka zadowolona jesteś,że do domku wróciłaś;-)...
No ale mam nadzieję że jakoś wciśniesz mnie w swój kalendarz i już niedługo pogadamy sobie spokojnie i będę mogła Cię gościć w moim domku:tak::tak::tak:
Czekam na informacje o terminie ;-)

Pozdrawiam was wszytskie....
Majeczko
[*].............ahh

Doris, a gdzie ta wiosna, u nas ZIMA na maksa. Zimą takiej zimy nie mieliśmy!:angry: Dobrej nocki

Witam!

Powrót do pracy :(
Niestety Kubuś złapał wirusa. W zeszły wtorek był na bilansie i popisywał się przed chorymi dziewczynkami, no to teraz ma. Złapał od nich paskudny kaszel, najbardziej męczy go w nocy. A my już też czujemy pierwsze symptomy: drapanie w gardle...

U mnie pełno śniegu, czuję się fatalnie i wyczekuję wiosny...

Pozdrawiam e-cioteczki gorąco!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Widziałyście nowe zdjęcia Wiktorka Puchalskiego? www.wiktor.netoh.pl
Chłopak rośnie, że hej, a lasery odnoszą widoczne efekty. Cieszę się, że tak to się wszystko dobrze potoczyło, ale ile on się musi nacierpiec i jego Rodzice?
Wiktorku z Rodzicami - pozdrawiam Was, jeśli nas czytacie!!!

li-6403.png

hej i ja sie witam:tak:
my nadal w Bydgoszczy bo dzieciaki jeszcze chore no i Paweł załapał od Emilki zapalenie oskrzeli .........ja do tej pory sie trzymałam twardo ale teraz i mnie "coś" rozbiera :angry::angry::angry::angry:
Planowany powrót do domu mamy w niedziele ale jak tak dalej pójdzie to chyba nigdy nie dotrzemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam wszystkich cieplutko buziaki

reklama
to ładnie chorubska znów zaczęły wyłazić:( mój Dominik ma od wczoraj gorączke:( co zbijemy to po jakims czasie to samo...i nos zawalony gdzieś głęboko...:( ciagle coś, a przecież od otatniego antybiotyku ze 2 tyg minely:(
jej, ale faktycznie widać efekty u Wiktorka, oby tak dalej:)

MAJU ANIOŁKU PAMIETAMY
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry