reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM WSZYSTKICH, WITAJ MONIA:tak: SZKODA ŻEŚ JUŻ W GLIWICACH;-) (ZE WZGLĘDÓW EGOISTYCZNYCH TAK NAPISAŁAM;-)).
A POGODA... U NAS WIEJE, PADA ŚNIEG,DESZCZ, GRAD:szok:TAKA WIOSNA???:crazy: ZWARIOWAĆ IDZIE..
U NAS ŚWIĘTA RÓWNIEŻ W ZADUMIE...PONIEWAŻ ROK NIE ZAKOŃCZYŁ SIĘ POMYŚLNIE...DUŻO WYDARZEŃ I ..
[*] W RODZINIE...

WAŻNE ŻE POGODA DOPISAŁA W MIARĘ, BYŁY MSZE..., ODWIEDZINY U TYCH KTÓRYCH JUŻ Z NAMI NIE MA...

MAJU
[*] PAMIĘTAM..I NIGDY NIE ZAPOMNĘ.....

reklama
Witajcie.....
jejku jak ja tęsknie za tym forum....a czasu mam tak mało :-:)-:)-(
Jeśli chodzi o moją mamę....już jest w nieco lepszej formie, wraca jej dobry humor i siła...:tak::tak::tak:
Moniś....pewnie niedługo już będziesz mogła mnie odwiedzić....:-)
Ja się doczekać nie mogę...sorki że tak wyszło, ale widzę że nawet chyba dobrze skoro taka zadowolona jesteś,że do domku wróciłaś;-)...
No ale mam nadzieję że jakoś wciśniesz mnie w swój kalendarz i już niedługo pogadamy sobie spokojnie i będę mogła Cię gościć w moim domku:tak::tak::tak:
Czekam na informacje o terminie ;-)

Pozdrawiam was wszytskie....
Majeczko
[*].............ahh

Doris, a gdzie ta wiosna, u nas ZIMA na maksa. Zimą takiej zimy nie mieliśmy!:angry: Dobrej nocki

Witam!

Powrót do pracy :(
Niestety Kubuś złapał wirusa. W zeszły wtorek był na bilansie i popisywał się przed chorymi dziewczynkami, no to teraz ma. Złapał od nich paskudny kaszel, najbardziej męczy go w nocy. A my już też czujemy pierwsze symptomy: drapanie w gardle...

U mnie pełno śniegu, czuję się fatalnie i wyczekuję wiosny...

Pozdrawiam e-cioteczki gorąco!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Widziałyście nowe zdjęcia Wiktorka Puchalskiego? www.wiktor.netoh.pl
Chłopak rośnie, że hej, a lasery odnoszą widoczne efekty. Cieszę się, że tak to się wszystko dobrze potoczyło, ale ile on się musi nacierpiec i jego Rodzice?
Wiktorku z Rodzicami - pozdrawiam Was, jeśli nas czytacie!!!

li-6403.png

hej i ja sie witam:tak:
my nadal w Bydgoszczy bo dzieciaki jeszcze chore no i Paweł załapał od Emilki zapalenie oskrzeli .........ja do tej pory sie trzymałam twardo ale teraz i mnie "coś" rozbiera :angry::angry::angry::angry:
Planowany powrót do domu mamy w niedziele ale jak tak dalej pójdzie to chyba nigdy nie dotrzemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam wszystkich cieplutko buziaki

reklama
to ładnie chorubska znów zaczęły wyłazić:( mój Dominik ma od wczoraj gorączke:( co zbijemy to po jakims czasie to samo...i nos zawalony gdzieś głęboko...:( ciagle coś, a przecież od otatniego antybiotyku ze 2 tyg minely:(
jej, ale faktycznie widać efekty u Wiktorka, oby tak dalej:)

MAJU ANIOŁKU PAMIETAMY
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry