reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tam przygotowania do świąt? Sami robicie Święta czy jedziecie do rodzinki?

My wyjeżdżamy na święta do rodziców mojego M. i to już po jutrze :tak::-) Jeszcze dwa dni i będziemy mieli 5 dni wolnego.

Mońcik i jak tam balanga z Calineczką?;-)

OluK to wspólczuję Ci serdecznie, ucałuj synka i trzymaj się!:tak:

Ja się wczoraj też wystraszyłam bo mój mały 2 razy zwymiotował na szczęście potem przespał cała noc i rano wypił mleczko i nic mu nie jest.

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!

papapa

reklama
Witajcie...

Nika...u nas jeden dzień Świąt w domku (pewnie jakiś gość zajdzie ;-)) a drugi u teściów...A Wam życzę odpoczynku przez te świąteczne dni...

Narazie jednak o tym nie myślę...martwię się bo dzisiaj oddałam do badania mocz Amelki i był tak mętny jak sok pomarańczowy :baffled:...a wyczytałam że świadczyć to może o stanie zapalnym :-(...no nic...czekam na wyniki...

Miłego dnia Kobietki !!!

Majuniu (*)...Aniołeczku....

witam i ja...
u mnie Święta w rozjazdach jak co roku zresztą...najpierw Babcia potem Rodzice, Teściowie...w domu tylko nocleg:-D...
Monika3...oby wyniki były dobre...trzymam kciuki...
Nika... życzę miłego spędzenia tych 5 wolnych dni:tak:...
Olu..zdróweczka dla Maksia...i dla Ciebie żebyś nic nie złapała...

pozdrawiam Was e-cioteczki:-)

Hej!
Witam sie i ja... u nas jakaś snieżna zawirucha....
też wiosny się doczekac nie mogę...

Ciepłego dnia życzę i zdrówka, żeby jak najszybciej powróciło do chorowitków...

witam się i ja !!!

A ja w Święta też w rozjazdach 1 dzień to na roczek do męża Siostrzeńca , 2 dzień to do Mamuśki mojej !
Moniko 3 aby wyniki były dobre ! Zdrówka dla Amelki
Olu Zdróweczka dla Synusia ...........oj ucho to niestety boli a i mama musi poprzytulać !!Inaczej się nie da ale życzę Ci i małemu duzo zdrówka!!!

Mońcik a jak po balandze własnie z Calineczką!?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !
Mimo że u mnie pogoda okropna duzo słońca slę każdej cioteczce z osobna!!

Pozdrawiam !!!!!!!

Balanga z Calineczką, sam na sam, tylko nas zbliżyła. Od tego momentu, ważność cioci w jej życiu dorównała statusowi mamusi(prawie), ciągle tylko słychać "ciocia, ciocia...ciocia" - a pod wieczór powiedziala mamie, że kocha ciocię :tak:.

My z Doris, już powoli przygotowujemy się, do pichcenia świątecznego, musimy się wyrobić z naszymi planami w międzyczasie heh.

Za oknem pada śniezek...echhh

Kochana ta Nasza Calineczka i jakie to musiało byc słodkie jak powiedziała, że kocha ciocię:-D:-D:-D.

U mnie jeszcze Świąt nie widać nie wiem kiedy sie za robotę wezmę:eek:.

Pozdrawiam e-cioteczki.

:-):-):-)Cześć kochane.....
Ja właśnie czekam na mamę, właśnie wyszła ze szpitala :tak:
Jestem ciekawa co napisali na wypisie :eek:

Jeśli chodzi o świeta....mialam teraz taki zamęt ze wstyd sie przyznać ale całkiem o nich zapomniałam :sorry:
Jednak jak już będzie mama w domku to i będą święta :-)
Buziaki

Monia......jak ty tak pięknie dzieci rozko****esz to co zrobisz z moim Filipem co?!?!?! :szok:
:-D:-D:-D:-D heheheeh
Pozdrawiam

Mońcik-buziaki dla Ciebie.
Madzia-trzymam kciuki za mamę.
Pozdrawiam wszystkie cioteczki.Pa.

reklama
Mońcik...super że się zbliżyłyście z Calineczką...na pewno nie będzie chciała Cię wypuścić jak przyjdzie czas wyjazdu...
Madzia...mam nadzieję że wyniki będą dobre i że wszystko się wyjaśni...

a pogoda...u mnie na zmianę śnieg,deszcz,słońce....echhh...szkoda gadać...a miało być tak pięknie:baffled::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry