reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co tu tak cicho się zrobiło ??

Czyżby była ładna pogoda i wszyscy na spacerku są,jeżeli tak to zazdroszcze tu u nas tak sobie pochmurno ale nie pada.

Miłego dnia życzę pozdrowienia dla wszystkich.

reklama
Witam i miłej niedzieli wszystkim zyczę !!!
A u nas w miare ładnie nie tyle słonecznie co ciepło !!!
Buziaki dla Moniki ,Doris buziolki dla Calineczki i Gosiaczka!!! No i Ciebie!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki bardzo ciepło!!!!!

Wlasnie Jakby Wszystkie Spacerowaly........:) A U Nas Kit Nie Pogoda... W Dodatku Z Malym C.d. Bioegunek:( Wiec Nici Ze Spacerkow Tak Czy Inaczej..........

Ale miałam zaległości po weekendzie:szok::szok::szok: u nas wczoraj było 15 stopni cudnie a dzis cały dzień lało:no::no::no:.

Madziu trzymam kciuki za wynki badań.

Doris&Moniu piekne zdjęcie:-).

Witam!!! Poweekendowo... ;)
Pogoda faktycznie ładna była tylko w sobotę, ale mimo wszystko zimno. Brrrr... A od wczoraj popaduje i wcale z domu się nie chce wychodzić. :(
Całuję!!

Witam!

Mońcik, ja niestety nie znam żadnego adwokata... :zawstydzona/y:

Od jutra idę na urlop. Muszę odciążyc mamusię przed świętami - przy Kubusiu nic nie zrobi, a wieczorem brak jej sił (ma już 70 lat).
W święta organizuję imprezę rodzinną na około 20 osób i nie wiem, czy nie porywam się z motyką na słońce...:baffled:

Weekend byle jaki, ale chociaż poszłam do spowiedzi... :sorry2:

Pozdrawiam!!!

li-6403.png

Witajcie Kochane e-ciocie :-)

Ja też mam rodzinkę w Starym i Nowym Sączu:-D
ale nie znam ich w ogóle

Kate...to może najwyższy czas poznać rodzinkę z dalekich stron :tak:...a wtedy serdecznie zparaszam do mnie na kawkę :-)

Testy zdałam :-):-):-)

Gratuluje Madziu :-) ...teraz jeszcze tylko praktyka i prawko masz w ręku ;-):-)

Madzia8310 pisze:
dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!

Madziu...współczuję Ci kochana :-:)-(...sama przez to przechodziłam z moim tatą...mam nadzieję że wyniki badań będą lepsze...

Weekend byle jaki, ale chociaż poszłam do spowiedzi... :sorry2:

Czyli chyba raczej nie taki całkiem byle jaki ;-):tak::-D Kuby Mamo...powodzenia w przygotowaniach imprezki...ja wierzę że sobie dasz radę :tak:

Buziaki dla wszystkich e-cioteczek :happy2:

Mnie oczywiście pogoda dobija - rano wstałam jak z krzyża zdjęta... Marzy mi się wiosna, bedzie trochę lepiej...

Doris cieszę się z dobrych wyników Calineczki!

Madziu 8310 gratuluję zaliczenia testów - to połowa sukcesu!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
I NAS POGODA DOBIJA:( DZIŚ MA BYĆ W KRATKĘ...SŁOŃCE,DESZCZ, ŚNIEG, DESZCZ ZE ŚNIEGIEM..GROCH Z KAPUSTĄ...
BUZIAKI DLA WA I MIMO BRZYDKIEJ POGODY-MIŁEGO DZIONKA... I OBY DO WIOSNY, KTORA JUZ TUZ,TUZ...
I JA JAK ZAWSZE PAMIĘTAM SKARBIE
[*]..............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry