reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tam przygotowania do świąt? Sami robicie Święta czy jedziecie do rodzinki?

My wyjeżdżamy na święta do rodziców mojego M. i to już po jutrze :tak::-) Jeszcze dwa dni i będziemy mieli 5 dni wolnego.

Mońcik i jak tam balanga z Calineczką?;-)

OluK to wspólczuję Ci serdecznie, ucałuj synka i trzymaj się!:tak:

Ja się wczoraj też wystraszyłam bo mój mały 2 razy zwymiotował na szczęście potem przespał cała noc i rano wypił mleczko i nic mu nie jest.

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!

papapa

reklama
Witajcie...

Nika...u nas jeden dzień Świąt w domku (pewnie jakiś gość zajdzie ;-)) a drugi u teściów...A Wam życzę odpoczynku przez te świąteczne dni...

Narazie jednak o tym nie myślę...martwię się bo dzisiaj oddałam do badania mocz Amelki i był tak mętny jak sok pomarańczowy :baffled:...a wyczytałam że świadczyć to może o stanie zapalnym :-(...no nic...czekam na wyniki...

Miłego dnia Kobietki !!!

Majuniu (*)...Aniołeczku....

witam i ja...
u mnie Święta w rozjazdach jak co roku zresztą...najpierw Babcia potem Rodzice, Teściowie...w domu tylko nocleg:-D...
Monika3...oby wyniki były dobre...trzymam kciuki...
Nika... życzę miłego spędzenia tych 5 wolnych dni:tak:...
Olu..zdróweczka dla Maksia...i dla Ciebie żebyś nic nie złapała...

pozdrawiam Was e-cioteczki:-)

Hej!
Witam sie i ja... u nas jakaś snieżna zawirucha....
też wiosny się doczekac nie mogę...

Ciepłego dnia życzę i zdrówka, żeby jak najszybciej powróciło do chorowitków...

witam się i ja !!!

A ja w Święta też w rozjazdach 1 dzień to na roczek do męża Siostrzeńca , 2 dzień to do Mamuśki mojej !
Moniko 3 aby wyniki były dobre ! Zdrówka dla Amelki
Olu Zdróweczka dla Synusia ...........oj ucho to niestety boli a i mama musi poprzytulać !!Inaczej się nie da ale życzę Ci i małemu duzo zdrówka!!!

Mońcik a jak po balandze własnie z Calineczką!?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !
Mimo że u mnie pogoda okropna duzo słońca slę każdej cioteczce z osobna!!

Pozdrawiam !!!!!!!

Balanga z Calineczką, sam na sam, tylko nas zbliżyła. Od tego momentu, ważność cioci w jej życiu dorównała statusowi mamusi(prawie), ciągle tylko słychać "ciocia, ciocia...ciocia" - a pod wieczór powiedziala mamie, że kocha ciocię :tak:.

My z Doris, już powoli przygotowujemy się, do pichcenia świątecznego, musimy się wyrobić z naszymi planami w międzyczasie heh.

Za oknem pada śniezek...echhh

Kochana ta Nasza Calineczka i jakie to musiało byc słodkie jak powiedziała, że kocha ciocię:-D:-D:-D.

U mnie jeszcze Świąt nie widać nie wiem kiedy sie za robotę wezmę:eek:.

Pozdrawiam e-cioteczki.

:-):-):-)Cześć kochane.....
Ja właśnie czekam na mamę, właśnie wyszła ze szpitala :tak:
Jestem ciekawa co napisali na wypisie :eek:

Jeśli chodzi o świeta....mialam teraz taki zamęt ze wstyd sie przyznać ale całkiem o nich zapomniałam :sorry:
Jednak jak już będzie mama w domku to i będą święta :-)
Buziaki

Monia......jak ty tak pięknie dzieci rozko****esz to co zrobisz z moim Filipem co?!?!?! :szok:
:-D:-D:-D:-D heheheeh
Pozdrawiam

Mońcik-buziaki dla Ciebie.
Madzia-trzymam kciuki za mamę.
Pozdrawiam wszystkie cioteczki.Pa.

reklama
Mońcik...super że się zbliżyłyście z Calineczką...na pewno nie będzie chciała Cię wypuścić jak przyjdzie czas wyjazdu...
Madzia...mam nadzieję że wyniki będą dobre i że wszystko się wyjaśni...

a pogoda...u mnie na zmianę śnieg,deszcz,słońce....echhh...szkoda gadać...a miało być tak pięknie:baffled::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry