reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bardzo się cieszę że zbliżyłaś sie Moniczko do Calineczki na prawdę jak będzie czas wyjeżdżać do domciu to będzie jedno głośne NIE CHCĘ CIOCI PUŚCIĆ !!!

Madzia trzymam kciuki za mamę !!!

A u mnie też nie za bardzo świętami czuć!
I tak w święta nas w domu nie ma !Ale za pewne w sobotę wezmę wszystko ogarnę!!!

POZDRAWIAM I SPOKOJNEGO WIECZORU DZIEWCZYNY !!!!

reklama
NO.NO, MONIŚ:tak:TO ŁADNIE Z MALUTKĄ IMPREZOWAŁYŚCIE :-DZA JAKIS CZAS PEWNIE RAZEM NA BALETY Z GWIAZDECZKĄ RUSZYCIE;-) A MAMA... W DOMKU;-)
MADZIU OBY WYPIS BYŁ OK I JUZ BYŚCIE ZMARTWIEŃ NIE MIAŁY:tak:
JA DOPIERO DZIŚ ZACZĘŁAM COKOLWIEK ROBIĆ W ZWIĄZKU ZE ŚWIĘTAMI..ALE MAŁY BYŁ CHORY, WIEC CIĘŻKO BYŁO..ZA TO DZIŚ JUŻ WIDAĆ POPRAWĘ:tak:
MIŁEGO WIECZORKA LASECZKI:tak:OBY DO WIOSNY!!!:-D

Dobry :-)...

A gdzie się nam Hanuś zapodziała ???

Madzia....jak wyniki Twojej mamy??

U nas jednak ostry stan zapalny dróg moczowych :baffled::-(....Amelka dostała antybiotyk i za parę dni kontrola moczu...wiecie dziewczyny jak to jest...jak nie urok to ******* :-p

Miłego dnia e-ciocie...

witam:)
kurcze tak to już jest...u nas to samo..ciągle coś nowego...
mimo dziwnej pogody..:( miłego dzionka:)

Och dziewczyny powiem szczerze ze to nie Weronika będzie krzyczała ,,Ciocia nie jedź" tylko ja tak będę krzyczała i chyba jej z stąd nie wypuszczę.
A co do świąt to my tu w Szczecinie Monia z mężem u nas no i powolutku cosik robimy ale bez szaleństw w końcu się odchudzamy hihihi...:-D

Witam wszystkich !!!!

Właśnie co z naszą cioteczką Hanuś!?

Madziu mam nadzieję że wszystko w porządku z mamy wynikami !!
Moniczko całuski dla Amelki i dużo zdrówka!!!!!!!!!

Doris ale tam jakie odchudzanie?? dziewczyny przecież wy szczupłe jak patyczki !!:rofl2::-D:-D

Doris zaprosiłam Cię do znajomych w naszej klasie ale jeszce nie potwierdziłaś zaproszenia!
Może mnie nie chcesz!?:-:)rofl2::happy::-D
Całuski dla Gosiaczka i Calineczki!!!!

miłego Dzionka dziewczynki kochane do później pa pa pa !!!!!

A co do świąt to my tu w Szczecinie Monia z mężem u nas no i powolutku cosik robimy ale bez szaleństw w końcu się odchudzamy hihihi...:-D
Doris odchudzanie odchudzaniem ale w Święta można chyba sobie troszkę pofolgować:zawstydzona/y:...a do dietki można wrócić jak się skończą wszystkie smakołyki:tak::-D...
pozdrawiam...buziaki dla Calineczki i Gosiaczka...uściski dla Moni...no i dla Ciebie:tak:...

Och dziewczyny powiem szczerze ze to nie Weronika będzie krzyczała ,,Ciocia nie jedź" tylko ja tak będę krzyczała i chyba jej z stąd nie wypuszczę.

hehe no chyba to odchudzanie nie dotyczy Moni :-) bo z kosci na osci juz chyba sie nie da hehe :-) sciskam mocno!!! Monia jak przyjedziesz to nas nei poznasz hehee :-) tak dlugo Cie nie ma!!:angry:

reklama
Już dwa miesiące...Majeczko światelko dla Ciebie skarbie
[*]
[*]
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry