witam i ja...
bardzo Ci współczuję z powodu Mamy...wiem co czujesz bo kilka lat temu przechodziłam przez to samo...
trzymaj się bo pogoda niestety nie sprzyja:-(...
u mnie pogoda też pozostawia wiele do życzenia...pochmurno i buro...a zdawało się że wiosna już tuż tuż...coraz mniej wierzę że w Święta zaświeci dla nas słonko:-(...
pozdrawiam i miłego dnia e-cioteczki
Madziu gratuluję zdanych testówTesty zdałam :-):-):-)
Tylko zaraz po nich dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!
Dziś była w Poznaniu na rozmowie z lekarzem...narazie rozmawiałam z nią tylko telefonicznie ale mówi że nie jest tak źle...że w środę ma jechać na badania. Ufam że mimo wszystko jakoś sie ułoży.....i ze po dokładnych badaniach powiedzą że to nie rak!!!!
bardzo Ci współczuję z powodu Mamy...wiem co czujesz bo kilka lat temu przechodziłam przez to samo...
super...jestem , żyję dojechałam :-);-)
z pomocą Męża na pewno dasz radę...W święta organizuję imprezę rodzinną na około 20 osób i nie wiem, czy nie porywam się z motyką na słońce...
trzymaj się bo pogoda niestety nie sprzyja:-(...
u mnie pogoda też pozostawia wiele do życzenia...pochmurno i buro...a zdawało się że wiosna już tuż tuż...coraz mniej wierzę że w Święta zaświeci dla nas słonko:-(...
pozdrawiam i miłego dnia e-cioteczki