reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was Dziewczyny!!!
Jestem, jestem tylko prawie nie piszę... Jakoś tak wyszło.
Ale się poprawiam i melduję swoją obecność!!! ;)
U nas pada śnieg i przygnębia mnie to z leksza. Zmartwychwstanie za pasem i zamiast ciepło być, to chyba w kurtkach zimowych do kościoła się pójdzie. Widział kto takie rzeczy?? Ja nieeeee....

Monia, Ty faktycznie się nie odchudzaj, bo nam znikniesz!!! No i wracaj wreszcie, bo jak Karolcia mówi, zapomnisz jak wyglądamy!!!
Przesyłam całuski dla Was E-Coteczki, dla szalejących Dziewcząt w Szczecinie, dla Waszych pociech i Mężów!!!

reklama
dobry Wieczor:)
no Faktycznie Doris Napiasała.. Chudzinki Takie Ze Hej, A One Sie Odchudzac Chcą..:)
buziaczki Dla Calineczki I Gosi, A Takze Dla Was:)

Witam się i ja
choroby się po całej Polsce panosza:wściekła/y:
moja Nat tez coś osłabiona
wymioty, biegunka
zębole
ech...
Fajnie się dziewczyny bawicie w Szczecinie:tak:
miłego wieczoru Wam życzę:-)

Witam!

Pogoda do kitu - śnieg, wiatr i tak ciągle. Święta za pasem, a ja chociaż na urlopie, stoję ze wszystkim, a do świąt podobno nic się nie zmieni :(

Zdrówka życzę e-cioteczki - Waszym dzieciom, Wam i Waszym Rodzinom!

Pozdrawiam i dobranoc!

Maju, pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Spokojnej Nocki chciałam wszystkim zyczyć !!!!
Hanuś dobrze że jestes!
całuski dla was dziewczyny!!!!

(*) Majeczko to juz 2 miesiące dzisiaj ............ :(((

Hello to ja :-)
Pamiętacie mnie jeszcze :-p
Nadal jestem u mamy ..........miałam wypocząć a tu szpital w domu.........Emila ma zapalenie oskrzeli............Natalka pokasłuje..............Pawła chyba łapie grypa właśnie pojechał do lekarza......................normalnie porażka:angry::angry::angry::angry::angry:
ja jutro z Emi na kontrolę jadę no i z Natalka by dowiedzieć sie co jej sie tam rozwija:confused2: ...............załamka..........kto wie czy we wtorek wrócimy do Warszawy...........do tego akurat w tym tygodniu rodzice pracują na druga zmianę i wszystko na mojej głowie ...........zrobić obiad.........napalić w piecu...........podać lekarstwa..........upilnować dzieci.......bo mimo choroby energia je rozpiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika a z czego ty chcesz sie odchudzać?????????????:baffled::nerd::eek::szok:

Trzymajcie się ciepło dziewczynki ............... chorowitkom dużo zdrówka .......Calineczce dużo całusków;-)
Postaram sie jeszcze wpaść przed świętami do was........... buziaki Pa!!!!!!

Witam w pierwszy dzień WIOSNY tu w Szczecinie śnieg, ale i pięknie słoneczko świeci zaraz na spacerek i zakupy przy okazji.

Co do zabawy to nie bardzo w końcu jest post no i teraz wielki tydzień zabawa w( kościołek?)
A tak w ogóle to w poniedziałek było kino, wczoraj wypad na lody a dziś miałyśmy pojechać do Juli, ale mąż nas w balona zrobił, bo poszedł do pracy na cały dzień no i Monia jedzie sama tak to już jest jak człowiek jest uzależniony od drugiej polowy, bo nie ma, z kim dzieci zostawić.

Miłego dnia życzę w końcu WIOSNA huraaaaa…..

to Kochane I Tak Milo Czas Razem Spedzacie:) Jej...ja Juz Ze Sto Lat W Kinie Nie Byłam.........:)
oj Tak To Juz Jest Z Tym Uzaleznieniem Od Męża-węża:):):) U Nas To Smo..z Tym Z Moj Wiecznie Na Cale Dnie Do Pracy Chodzi..:(
właśnie-już W-i-o-s-n-a !!! Hurra:)
oby Ty;lko Pogoda Ciut Lepsiejsza Byla...

HURRA WIOSNA !!!
a u mnie raz snieg raz słonce zwariować można ale ogólnie nie jest az tak zimno!!!!
Moniczko miłego spotkania z Julią !!!
Doris jeszcze sobie wyskoczysz gdzieś z Monia !!
Całuski dla Calineczki i Gosiaczka!!!!

Miłego dnia dziewczyny kochane!!!!!!!!!
Tynka zdrówka dla Twojej rodzinki!!!

reklama
Witam Dziewczyny w ten pierwszy dzień wiosny - choć u nas raczej można powiedzieć, że zimy... :szok::szok::szok::szok::szok: Szok - piękną zimę mamy tej wiosny. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Święta za pasem i spędzamy je w domu. W niedzielę ma przyjechać mój brat z żoną i maleństwem. Ale się cieszę!!! :-);-):tak::-D

Nie wiem, czy dam radę tu jeszcze przed niedzielą zajrzeć, ale gdyby nie, to życzę Wam E-Cioteczki i Waszym Rodzinom dużo spokoju i radości. Zdrowia, a najbardziej opieki Pana Jezusa i Jego Matki!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Całuję gorąco!!! :-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry