reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was Dziewczyny!!!
Jestem, jestem tylko prawie nie piszę... Jakoś tak wyszło.
Ale się poprawiam i melduję swoją obecność!!! ;)
U nas pada śnieg i przygnębia mnie to z leksza. Zmartwychwstanie za pasem i zamiast ciepło być, to chyba w kurtkach zimowych do kościoła się pójdzie. Widział kto takie rzeczy?? Ja nieeeee....

Monia, Ty faktycznie się nie odchudzaj, bo nam znikniesz!!! No i wracaj wreszcie, bo jak Karolcia mówi, zapomnisz jak wyglądamy!!!
Przesyłam całuski dla Was E-Coteczki, dla szalejących Dziewcząt w Szczecinie, dla Waszych pociech i Mężów!!!

reklama
dobry Wieczor:)
no Faktycznie Doris Napiasała.. Chudzinki Takie Ze Hej, A One Sie Odchudzac Chcą..:)
buziaczki Dla Calineczki I Gosi, A Takze Dla Was:)

Witam się i ja
choroby się po całej Polsce panosza:wściekła/y:
moja Nat tez coś osłabiona
wymioty, biegunka
zębole
ech...
Fajnie się dziewczyny bawicie w Szczecinie:tak:
miłego wieczoru Wam życzę:-)

Witam!

Pogoda do kitu - śnieg, wiatr i tak ciągle. Święta za pasem, a ja chociaż na urlopie, stoję ze wszystkim, a do świąt podobno nic się nie zmieni :(

Zdrówka życzę e-cioteczki - Waszym dzieciom, Wam i Waszym Rodzinom!

Pozdrawiam i dobranoc!

Maju, pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Spokojnej Nocki chciałam wszystkim zyczyć !!!!
Hanuś dobrze że jestes!
całuski dla was dziewczyny!!!!

(*) Majeczko to juz 2 miesiące dzisiaj ............ :(((

Hello to ja :-)
Pamiętacie mnie jeszcze :-p
Nadal jestem u mamy ..........miałam wypocząć a tu szpital w domu.........Emila ma zapalenie oskrzeli............Natalka pokasłuje..............Pawła chyba łapie grypa właśnie pojechał do lekarza......................normalnie porażka:angry::angry::angry::angry::angry:
ja jutro z Emi na kontrolę jadę no i z Natalka by dowiedzieć sie co jej sie tam rozwija:confused2: ...............załamka..........kto wie czy we wtorek wrócimy do Warszawy...........do tego akurat w tym tygodniu rodzice pracują na druga zmianę i wszystko na mojej głowie ...........zrobić obiad.........napalić w piecu...........podać lekarstwa..........upilnować dzieci.......bo mimo choroby energia je rozpiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika a z czego ty chcesz sie odchudzać?????????????:baffled::nerd::eek::szok:

Trzymajcie się ciepło dziewczynki ............... chorowitkom dużo zdrówka .......Calineczce dużo całusków;-)
Postaram sie jeszcze wpaść przed świętami do was........... buziaki Pa!!!!!!

Witam w pierwszy dzień WIOSNY tu w Szczecinie śnieg, ale i pięknie słoneczko świeci zaraz na spacerek i zakupy przy okazji.

Co do zabawy to nie bardzo w końcu jest post no i teraz wielki tydzień zabawa w( kościołek?)
A tak w ogóle to w poniedziałek było kino, wczoraj wypad na lody a dziś miałyśmy pojechać do Juli, ale mąż nas w balona zrobił, bo poszedł do pracy na cały dzień no i Monia jedzie sama tak to już jest jak człowiek jest uzależniony od drugiej polowy, bo nie ma, z kim dzieci zostawić.

Miłego dnia życzę w końcu WIOSNA huraaaaa…..

to Kochane I Tak Milo Czas Razem Spedzacie:) Jej...ja Juz Ze Sto Lat W Kinie Nie Byłam.........:)
oj Tak To Juz Jest Z Tym Uzaleznieniem Od Męża-węża:):):) U Nas To Smo..z Tym Z Moj Wiecznie Na Cale Dnie Do Pracy Chodzi..:(
właśnie-już W-i-o-s-n-a !!! Hurra:)
oby Ty;lko Pogoda Ciut Lepsiejsza Byla...

HURRA WIOSNA !!!
a u mnie raz snieg raz słonce zwariować można ale ogólnie nie jest az tak zimno!!!!
Moniczko miłego spotkania z Julią !!!
Doris jeszcze sobie wyskoczysz gdzieś z Monia !!
Całuski dla Calineczki i Gosiaczka!!!!

Miłego dnia dziewczyny kochane!!!!!!!!!
Tynka zdrówka dla Twojej rodzinki!!!

reklama
Witam Dziewczyny w ten pierwszy dzień wiosny - choć u nas raczej można powiedzieć, że zimy... :szok::szok::szok::szok::szok: Szok - piękną zimę mamy tej wiosny. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Święta za pasem i spędzamy je w domu. W niedzielę ma przyjechać mój brat z żoną i maleństwem. Ale się cieszę!!! :-);-):tak::-D

Nie wiem, czy dam radę tu jeszcze przed niedzielą zajrzeć, ale gdyby nie, to życzę Wam E-Cioteczki i Waszym Rodzinom dużo spokoju i radości. Zdrowia, a najbardziej opieki Pana Jezusa i Jego Matki!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Całuję gorąco!!! :-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry