reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co tu tak cicho się zrobiło ??

Czyżby była ładna pogoda i wszyscy na spacerku są,jeżeli tak to zazdroszcze tu u nas tak sobie pochmurno ale nie pada.

Miłego dnia życzę pozdrowienia dla wszystkich.

reklama
Witam i miłej niedzieli wszystkim zyczę !!!
A u nas w miare ładnie nie tyle słonecznie co ciepło !!!
Buziaki dla Moniki ,Doris buziolki dla Calineczki i Gosiaczka!!! No i Ciebie!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki bardzo ciepło!!!!!

Wlasnie Jakby Wszystkie Spacerowaly........:) A U Nas Kit Nie Pogoda... W Dodatku Z Malym C.d. Bioegunek:( Wiec Nici Ze Spacerkow Tak Czy Inaczej..........

Ale miałam zaległości po weekendzie:szok::szok::szok: u nas wczoraj było 15 stopni cudnie a dzis cały dzień lało:no::no::no:.

Madziu trzymam kciuki za wynki badań.

Doris&Moniu piekne zdjęcie:-).

Witam!!! Poweekendowo... ;)
Pogoda faktycznie ładna była tylko w sobotę, ale mimo wszystko zimno. Brrrr... A od wczoraj popaduje i wcale z domu się nie chce wychodzić. :(
Całuję!!

Witam!

Mońcik, ja niestety nie znam żadnego adwokata... :zawstydzona/y:

Od jutra idę na urlop. Muszę odciążyc mamusię przed świętami - przy Kubusiu nic nie zrobi, a wieczorem brak jej sił (ma już 70 lat).
W święta organizuję imprezę rodzinną na około 20 osób i nie wiem, czy nie porywam się z motyką na słońce...:baffled:

Weekend byle jaki, ale chociaż poszłam do spowiedzi... :sorry2:

Pozdrawiam!!!

li-6403.png

Witajcie Kochane e-ciocie :-)

Ja też mam rodzinkę w Starym i Nowym Sączu:-D
ale nie znam ich w ogóle

Kate...to może najwyższy czas poznać rodzinkę z dalekich stron :tak:...a wtedy serdecznie zparaszam do mnie na kawkę :-)

Testy zdałam :-):-):-)

Gratuluje Madziu :-) ...teraz jeszcze tylko praktyka i prawko masz w ręku ;-):-)

Madzia8310 pisze:
dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!

Madziu...współczuję Ci kochana :-:)-(...sama przez to przechodziłam z moim tatą...mam nadzieję że wyniki badań będą lepsze...

Weekend byle jaki, ale chociaż poszłam do spowiedzi... :sorry2:

Czyli chyba raczej nie taki całkiem byle jaki ;-):tak::-D Kuby Mamo...powodzenia w przygotowaniach imprezki...ja wierzę że sobie dasz radę :tak:

Buziaki dla wszystkich e-cioteczek :happy2:

Mnie oczywiście pogoda dobija - rano wstałam jak z krzyża zdjęta... Marzy mi się wiosna, bedzie trochę lepiej...

Doris cieszę się z dobrych wyników Calineczki!

Madziu 8310 gratuluję zaliczenia testów - to połowa sukcesu!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
I NAS POGODA DOBIJA:( DZIŚ MA BYĆ W KRATKĘ...SŁOŃCE,DESZCZ, ŚNIEG, DESZCZ ZE ŚNIEGIEM..GROCH Z KAPUSTĄ...
BUZIAKI DLA WA I MIMO BRZYDKIEJ POGODY-MIŁEGO DZIONKA... I OBY DO WIOSNY, KTORA JUZ TUZ,TUZ...
I JA JAK ZAWSZE PAMIĘTAM SKARBIE
[*]..............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry