S
szalona mama
Gość
To w Szczecinie już wiosna? Ja też tak chcę!!! Trzymajcie się Dziewczyny!Doris i Mońcik - Sczecin, Park Kasprowicza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w Szczecinie już wiosna? Ja też tak chcę!!! Trzymajcie się Dziewczyny!Doris i Mońcik - Sczecin, Park Kasprowicza
To w Szczecinie już wiosna? Ja też tak chcę!!! Trzymajcie się Dziewczyny!
mi Sie Normalnie Otworzyla Strona Majeczki..
na moje oko są to krokusiki:-)
Mońcik super fotka...no ale z takimi modelkami i w tak cudnych okolicznościach przyrody nie może być inaczej
zgadzam się !!!!!!!
i ja skrycie karmię się taką nadzieją
i ja mam taką nadzieję zapraszam na północ !!!!!!!!
ciekawe jak tam Madzia po testach???
własnie mam nadzieje i wierze ze zdała!!!!
... Jutro mój mąż wybiera się z rana na działeczkę no i nie uwierzycie, co Monika na to??-za miast się ucieszyć, że w końcu będzie miała szanse się popisać i skopać działeczkę to ona niestety ucieka jedzie do jakiejś koleżanki do Gryfina i znów z kopania nici coś mi się zdaje, że będę musiała jednak sama ją kopać, bo zawsze coś ona wymyśli no nic jeszcze mamy tydzień do świąt może jednak się uda.
mam tak samo...Ja też chciałabym poznać osobiście wszystkie E-cioteczki. Może kiedyś uda się to zrealizować!!!