reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak, tak - to był jeden dzień ze słonkiem, a wiało jak cho...cho :) Wiecie, to tylko w tym Parku sztuczna wiosna, zasadzili kwiatki na czas, i są, gdzie indziej ani śladu/ dywan z krokusów wyglada cudnie.
Jak już naskarzyła Doris, ja za chwilę uciekam do Gryfina, poznam osobiście Mamę, dzięki której usłyszałam o profesorze W !!! To dzięki niej tam trafiłyśmy, a teraz ja poznam - znam jej głos, wrażliwość i sylwetkę ze zdjęcia, ale to spotkanie to co innego. Chyba przegadamy/przeplaczemy całą noc, bo i jej córeczce, niestety sie nie udało :( Może ktoś otworzy drugi Park Wodny z basenem - solanką ? heh...

Dziewczyny, mam prośbę. Jest nas tak wiele, ze moze któraś jest albo ma bliską znajomość z adwokatem/tką? Chodzi mi o prawo rodzinne. Dzięki wielkie z góry.

Tymczasem pozdrawiam cieplutko, miłego dnia życzę.

reklama
Witajcie kochane...nie miałam siły wcześniej jakoś napisać....choć czytałam.
Testy zdałam :-):-):-)
Tylko zaraz po nich dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!
Dziś była w Poznaniu na rozmowie z lekarzem...narazie rozmawiałam z nią tylko telefonicznie ale mówi że nie jest tak źle...że w środę ma jechać na badania. Ufam że mimo wszystko jakoś sie ułoży.....i ze po dokładnych badaniach powiedzą że to nie rak!!!!

Pozdrawiam
Moniś.....udanego spotkania!!!!

UDANEGO SPOTKANIA MONIŚ:tak:NIE PŁACZCIE ZA DUŻO....;-)NO I POZDROW OD NAS TĘ MAMUSIE:tak:MOŻE BĘDZIE CHCIAŁA DOŁĄCZYĆ DO NASZEGO GRONA NA BB ???BUZIAKI:tak:
MADZIU SUPER ZE ZDALAS:tak: I JA TRZYMAM KCIUKI OBY TO NIE OKAZAŁO SIĘ POWAŻNE.BUZIAKI:tak:

jestem , żyję dojechałam :-);-)
wczoraj zabrakło czasu by siąść do kompa a o 21 leżałam już w łóżku w przeciwieństwie do dziewczynek:-p ale co tam mogłam sobie na to pozwolić :tak:

Madziu gratuluje zdanych testów i współczuje sytuacji z mamą. Mam ogromna nadzieję, że wszystko będzie dobrze .....................ech...................

Dziewczyny zdjęcie super i tak ślicznie w tych kwiatkach wyglądacie :tak::-)

Kuby Mamo trzymaj się dzielnie...............

buziaki dla Wszystkich e- cioteczek ............muszę lecieć bo już dziewczyny miauczą :dry:

A ja dziś sama powrót do codzienności mąż w pracy a Monika nas opuściła pojechała sobie :-(jak ona tak mogla zrobić.Do jutra będzie w Gryfinie.Och jak mi smutno już się do niej przyzwyczaiłam. Idę przemyć kolejne okna dziś nie pada a od jutra znów ma być brzydka pogoda.

Oj witam was serdecznie kochani !

Monis nie płaczcie za dużo .............proszę wiem że to cieżko wam bedzie ale ............

Madziu gratuluje zdania testów ........i bardzo mi przykro z powodu mamy ale mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki MOCNO!!!!!

Doris pozdrawiam i całuje Calineczkę i Gosiaczka!!!!

Tynka bardzo sie ciesze że szcześliwie dojechałaś na miejsce !!!!!!!!!!

Miłego dnia wam życzę dziewczyny !!!!!!!!!!!!

A ja dziś sama powrót do codzienności mąż w pracy a Monika nas opuściła pojechała sobie :-(jak ona tak mogla zrobić.Do jutra będzie w Gryfinie.Och jak mi smutno już się do niej przyzwyczaiłam. Idę przemyć kolejne okna dziś nie pada a od jutra znów ma być brzydka pogoda.
SKĄD JA TO ZNAM?SZARA CODZIENNOŚĆ:-(ALE MACIE SUPER, BO MACIE SIEBIE Z MONIĄ, NAWET RAZ NA JAKIŚ CZAS, ALE ZAWSZE....:tak:WIĘC DORIS USMIECHNIJ SIĘ I UCAŁUJ CORECZKI:tak:Z TĄ POGODĄ TO SZAŁU IDZIE DOSTAĆ...

ja niestety raczej nie znam nikogo takiego....ale popytam i jak cos to dam znac:)
milej niedzieli kobitki kochane:)

reklama
MOŃCIK no to przykro mi bardzo, że wybrałaś Szczecin... zartuję... Co do mszy, to tak jak pisałam wcześniej, musiał byc w tym Palec Boży, że pierwszy wolny termin był w dniu gdy była ewangelia o wskrzeszeniu Łazarza....
Mi w kościele udało się "spotkać" z jedną mamą warszawską, z którą piszę na wrześniówkach... nie ma co MAJA zbliża...

MONIKO jeśli tylko masz ochotę na wizytę w Warszawie to zapraszam! Miejsce w komórce się znajdzie, ale w koncu jak pielgrzym to pielgrzym....;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry