reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Panie Boże zlituj się nad tymi biednymi ludźmi, nad ich dzieciątkiem:-:)-:)-:)-( czemu oni muszą tyle wycierpieć:frown:
Ja nie ogarniam tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mońcik mocno się modlimy.....

Mońcik, modlę się. Biedna Majeczka. Płakać mi się chce. Boże, tylko nie to, ocal ją!

Moniko, Marcinie! Maja wyzdrowieje, nie możecie inaczej myśleć! Ja tylko tak o niej myślę. Tak jak piszesz, to mała ale dzielna dziewczynka!
Miałam tego nie pisać bo to niczego nie zmienia ale... poznałam parę lat temu małą dziewczynkę- Wiktorię, była po operacji serduszka. Operowali ją w za granicą ( w Polsce nikt się nie podjął), nikt nie dawał jej szans na przeżycie a jeśli się uda to na normalne życie. I wiecie co... nigdy bym o tym nie wiedziała gdyby nie to że zobaczyłam ją na basenie ze szramą przez cały mostek i brzuszek. A dzisiaj bryka i straszny z niej łobuziak. Tak więc cuda się zdarzają a Majcik ma wolę życia i siłę do walki.
Trzymajcie się! Maju walcz kruszynko!

Tak trudno coś napisać przy takich wiadomościach :-( :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Duzo sił dla Was no i dla Majeczki...
Naprawde mam nadzieje ze uda jej sie pokonać te wszystkie trudnosci!!! Trzymam za Majunie bardzo mocno kuciuki.

Boże tylko w Tobie nadzieja, potrafisz działać cuda, teraz taki jest potrzebny.

Modlę się....

Moniczko naprawde nie wiem co napisać .......tak bardzo chciałam żeby było lepiej ................................... . brak slów :-(
I tak ciezko mi sie zrobilo na sercu .........................................
Ale ja i tak wierzę w Maje w tę Waszą i Naszą dzielną dziewczynkę
Boze ja tez mam dziewczynkę 7 m-cy starszą od Maji dlatego
Strasznie z Wami wszystko przeżywam i modlę się za tę kruszynkę

Zdrowas Mario Łaskiś pelna Pan z tobą............ Maja juz tyle razy pokazała że potrafi .................:tak:

reklama
Nieeee...miało byc lepiej :((( Boze po co to wszystko?????
Moniko mocno was przytulam...jestem z wami...modlę sie!
Łzy mi lecą jak nie wiem...cholera...tak strasznie mi przykro....
Ale musimy wierzyc...musimy...niedługo Boże Narodzenie...wierze w świateczny cud!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry