reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Panie Boże zlituj się nad tymi biednymi ludźmi, nad ich dzieciątkiem:-:)-:)-:)-( czemu oni muszą tyle wycierpieć:frown:
Ja nie ogarniam tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mońcik mocno się modlimy.....

Mońcik, modlę się. Biedna Majeczka. Płakać mi się chce. Boże, tylko nie to, ocal ją!

Moniko, Marcinie! Maja wyzdrowieje, nie możecie inaczej myśleć! Ja tylko tak o niej myślę. Tak jak piszesz, to mała ale dzielna dziewczynka!
Miałam tego nie pisać bo to niczego nie zmienia ale... poznałam parę lat temu małą dziewczynkę- Wiktorię, była po operacji serduszka. Operowali ją w za granicą ( w Polsce nikt się nie podjął), nikt nie dawał jej szans na przeżycie a jeśli się uda to na normalne życie. I wiecie co... nigdy bym o tym nie wiedziała gdyby nie to że zobaczyłam ją na basenie ze szramą przez cały mostek i brzuszek. A dzisiaj bryka i straszny z niej łobuziak. Tak więc cuda się zdarzają a Majcik ma wolę życia i siłę do walki.
Trzymajcie się! Maju walcz kruszynko!

Tak trudno coś napisać przy takich wiadomościach :-( :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Duzo sił dla Was no i dla Majeczki...
Naprawde mam nadzieje ze uda jej sie pokonać te wszystkie trudnosci!!! Trzymam za Majunie bardzo mocno kuciuki.

Boże tylko w Tobie nadzieja, potrafisz działać cuda, teraz taki jest potrzebny.

Modlę się....

Moniczko naprawde nie wiem co napisać .......tak bardzo chciałam żeby było lepiej ................................... . brak slów :-(
I tak ciezko mi sie zrobilo na sercu .........................................
Ale ja i tak wierzę w Maje w tę Waszą i Naszą dzielną dziewczynkę
Boze ja tez mam dziewczynkę 7 m-cy starszą od Maji dlatego
Strasznie z Wami wszystko przeżywam i modlę się za tę kruszynkę

Zdrowas Mario Łaskiś pelna Pan z tobą............ Maja juz tyle razy pokazała że potrafi .................:tak:

reklama
Nieeee...miało byc lepiej :((( Boze po co to wszystko?????
Moniko mocno was przytulam...jestem z wami...modlę sie!
Łzy mi lecą jak nie wiem...cholera...tak strasznie mi przykro....
Ale musimy wierzyc...musimy...niedługo Boże Narodzenie...wierze w świateczny cud!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry