reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-:)-:)-(smutek nic wiecej...ale ciagle wierze ze bedzie dobrze...MUSI BYC...
Moniczko i Marcinie badzcie silni,musicie wierzyc i przetrwac ten kryzys...Wiem ze jest Wam teraz bardzo ciezko i zle i zadne slowa nie sa w stanie poprawic waszego samopoczucia...Modlmy sie zeby Bog wynagrodzil Wam to wszystko i sprawil ze Majeczka wyzdrowieje...
Boze wysluchaj nas...

Łzy, łzy i jeszcze raz łzy... :sad::sad::sad:
Panie dlaczego Monika, Maja i Marcin muszą przez to wszystko przechodzić?? Pomóż Im, tak bardzo Cię o to proszę!!! Pomóż Mai wyzdrowieć!!! Tak bardzo, bardzo Cię o to proszę...

Jestem w pracy, ale po przeczytaniu postu Moniki już nie mam ochoty być tutaj.
Moniś modlę się, moje serce cały czas prosi o pomoc dla Mai! Wszyscy o to prosimy, te prośby muszą zostać wysłuchane!!! Bądź silna kochana Moniko!!! A ja przytulam Cię mocno i przekazuję moje siły dla Ciebie!!!
MAJUNIU A TY SIĘ NIE PODDAWAJ!!! WALCZ KOCHANIE Z CAŁYCH SIŁ!!!

Wczoraj zasnęłam modląc się o Majcika naszego...mam nadzieję że Pan Bóg wysłucha naszych modlitw po raz kolejny z resztą ;-)i Mai się poprawi:tak::tak::tak:
Było już przecież kilka kryzysów i zawsze kończyło się dobrze prawda:confused:
Bardzo w to wierzę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Maja wyjdzie z tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekamy na lepsze wiadomości......

Nie potrafię ubrać w słowa tego co teraz czuję :-(...jest mi tak bardzo smutno, przykro i źle :-:)-:)-(...

Jest napisane: Proście a otrzymacie....Panie Boże....tyle serc prosi Cię o zdrowie dla tej małej Kruszynki...czy nie słyszysz naszych modlitw??????

Nie wiem, w ogóle od czego zacząc. Wczoraj wieczorem przeczytałam wiadomości od Madzi, które mnie uspokoiły, bo przecież wszystko się udało, a zmęczony wygląd Mai to działanie leków i wymęczenie organizmu. Wyłączyłam uspokojona komputer, a rano zajrzałam optymistycznie nastawiona, bo przecież wszystko miało byc dobrze. A tu kolejna wiadomośc, która mnie zmartwiła, już nic mi się nie chce. Najchętniej zaszyłabym się gdzieś i porządnie wyryczała. Bo już nie wiem, dlaczego ta Rodzina tyle cierpi?! Maja żyje niespełna rok, a już przeszła tyle poważnych chorób, o których każdy boi się nawet pomyślec... Ale to, że je przeszła i nadal walczy, to znak, że i z tym, co ją teraz spotkało, sobie poradzi. Tego się trzymam!

Duzo sily Moniko i Marcinie!!!

li-6403.png

Moniko marcinie nie wiem co powiedziec co napisac .............jak pocieszyc.............modle sie ze wszystkich sil by Majka wyzdrowiala:tak:

Dziewczyny jak chcecie to jest strona Klasztoru Swietego Krzyza gdzie mozna umieszczac prosby o modlitwy ..........
::

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry