reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko ciężko utulić Twój ból i smutek ale nie trać wiary tak jak i my jej nie tracimy. Głęboko wierzę że Maja da radę i że jej oczka nadal będą błyszczeć tą wolą życia i walką o nie jak do tej pory...

Boże, Ojcze miłosierny, gdy jesteśmy zdrowi, młodzi, sprawni, nie pamiętamy, że w naszym mieście jest szpital, jest może hospicjum. Nie pamiętamy, że w sąsiedztwie jest dziecko niepełnosprawne, starszy człowiek, który od wielu lat już nie wychodzi. Modlę się za chorych, daj im poprawę zdrowia. Daj im pociechę, siły ducha do cierpliwego niesienia krzyża.
Proszę Cię za tych, którzy cierpią duchowo, bo ich dziecko choruje, jest niepełnosprawne. Polecam Ci tych, którzy dowiedzieli się o nieuleczalnej chorobie bliskiej osoby. Nie dopuść, by popadli w rozpacz. Nie pozwól, by opiekujący się chorymi popadli w rutynę. Ukaż nam wieczną perspektywę naszej doczesnej drogi.

reklama
Moncik nie wiem co mam pisac tak chcialam zeby bylo lepiej i caly czas mam nadzieje ze bedzie i Maja zwalczy wszystkie przeciwnosci. Modle sie za to goraco. Przytulam was mocno i myslami jestem z wami. Trzymaj sie i nie trac nadziei........

Boże dlaczego....:-:)-:)-(
będę się modlić żeby jutro Majeczka czuła się dobrze...

Nie wiem, co napisać:baffled: ryczę jak bóbr:-:)-:)-(
A skąd to się do cholery wzięło?:wściekła/y:

Boże!!!! Ty już wiesz co:)

Ojcze Nasz.....

Jesli juz urodzisz swojego Małego skarba to "kochasz" kazde cierpiace dziecko....
Majeczko badz dzielna, obiecuje modlić sie za Ciebie...
Opowiadam własnie Kubusiowi, ktory nie spi jeszcze, o tym jaka jestes dzielna....

Zblizaja sie swieta, czas cudow......wierze ze cud sie wydarzy ... z całego serca!!!!

Czuję jakiś wewnętrzny niepokój:-:)-:)-(
ale wierzę, że będzie dobrze:tak::tak::tak:

U mojej cioci, podczas ARDS-u w szpitalu, zrobili tracheotomię i pomogło:tak:

MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!
Trzymajcie się mocno:-)
Majeczko WALCZ kochanie Ty nasze...

Mam gorącą prośbę do e-cioteczek:)
jutro mnie nie ma cały dzień i BŁAGAM o wieści SMS-owe wysyłane z GG
PROSZE, PROSZE, PROSZE... bo przecież bez wieści, to chyba zwariuję..
Mój numer: WYKASOWANY /co by mnie jakieś oszołomy nie molestowały, hehehe;)/

Dziękuję:)))

reklama
Moniko.
Jesteśmy z Wami w Waszym cierpieniu, strachu i bezradności.Modlimy się razem z Wami.
Kasia z całą rodziną.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry