reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super wiesci Mońcik!! Zobacz jakie Majeczka kazdego dnia robi postepy - zaraz i respirator jej odlacza :-) Niedlugo brzuszek tez sie wygoi i mala nadrobi wszytskie zaleglosci wagowe :-) Trzymamy kciuki za dalsze cudziki Waszego Aniolka :-)

reklama
super :-):-):-)
dzięki Bogu, ze jest dobrze
Majeczka, Zosia wracajcie do zdrówka
modlimy się też za Malwinkę

Piękne wieści!!!!!!!! Naprawdę!!! Maja jest przebojowa i teraz już szybko będzie dobrze!!!
A Zosia jej w tym towarzyszy!!! Cud Dziewczyny!!!

Gabi - ja nie chciałam tutaj takich problemów roztrząsać, samo wyszło... Naprawdę ciężki dzień!!!

Haniu, i ja cię doskonale rozumiem. Juz dawno przebolałam stratę Oliwki, ale wciąż trudno mi sie z tym pogodzić. I te momenty placzu niby z niewiadomo skąd....to właśnie ten żal...miewam to samo. Czas trochę pomoże, ale dopiero drugi maluszek wypełni tę pustkę :) Przytulam cie mocno...i wszystkie mamunie, które zaznaly podobnej straty...azch...wszystkie was ściskam :)

Ja Cię, też Monis ściskam mocno, nam też brakowało Twoich wpisów i relacji z każdej wizyty w szpitalu. Na szczęście wszystkie wiadomości przekazywała nam madzia8310.

:-D:-);-):tak:Bardzo się cieszę że Majcia ma sie coraz lepiej. A te bakterie tez zwalczy i gorączka minie i wszystko będzie dobrze, już niedługo, zobaczysz :tak:
Bardzo gorąco Wam wszystkich pozdrawiam, Maję, Ciebie,Marcina oraz Zosię i jej rodziców :tak:
Tryzmajcie się kochani. Oby tak dalej.

Myślami i w modlitwach jestem z Wami :tak:

suuuuper dobre wiadomości :-D:-D:-D:-D bardzo się cieszę:tak::tak::tak::tak:
Te święta choćby nawet i spędzane w szpitalu będą radosne dla Was-bo przy zdrowiejącej juz Majeczce:-):-):-):-):-) a w przyszłe to pewnie żadna bombka nie wytrzyma:-D:-D:-D:-D

Jakie wspaniałe nowiny! I ja ryczę do monitora:)
Kochane dziewczyny. Oby tak dalej!

Pozdrawiam gorąco!:-)

Do jutra cioteczki!

Pamiętajmy o modlitwie za Maję, Zosię, a także inne chore dzieci: Malwinkę, Małgosię, Maciusia, Wiktorka, Patryka, wszystkie, które potrzebują wsparcia duchowego...
Na przykładzie Mai widzę, że można wszystko wyprosic, a Bóg chyba jest szczególnie wrażliwy na cierpienie tych najmniejszych, chociaż zdawac by się mogło, że takie małe istotki w ogóle nie powinny chorowac...

Wszystkim ślę Mikołajkowe pozdrowionka!!!

Dzieciaki przytulam wirtualnie!!!;-)

li-6403.png

reklama
Super wiadomosci dzisiaj no i Moncik fajnie ze jestes juz z nami :tak::-);-)
Maja Zosia trzymajcie sie dziewczynki i pokazcie ze to iz lezycie razem to nie przypadek i ze w calym szpitalu nie ma tak silnych dziewczynek jak Wy:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry