reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super wiesci Mońcik!! Zobacz jakie Majeczka kazdego dnia robi postepy - zaraz i respirator jej odlacza :-) Niedlugo brzuszek tez sie wygoi i mala nadrobi wszytskie zaleglosci wagowe :-) Trzymamy kciuki za dalsze cudziki Waszego Aniolka :-)

reklama
super :-):-):-)
dzięki Bogu, ze jest dobrze
Majeczka, Zosia wracajcie do zdrówka
modlimy się też za Malwinkę

Piękne wieści!!!!!!!! Naprawdę!!! Maja jest przebojowa i teraz już szybko będzie dobrze!!!
A Zosia jej w tym towarzyszy!!! Cud Dziewczyny!!!

Gabi - ja nie chciałam tutaj takich problemów roztrząsać, samo wyszło... Naprawdę ciężki dzień!!!

Haniu, i ja cię doskonale rozumiem. Juz dawno przebolałam stratę Oliwki, ale wciąż trudno mi sie z tym pogodzić. I te momenty placzu niby z niewiadomo skąd....to właśnie ten żal...miewam to samo. Czas trochę pomoże, ale dopiero drugi maluszek wypełni tę pustkę :) Przytulam cie mocno...i wszystkie mamunie, które zaznaly podobnej straty...azch...wszystkie was ściskam :)

Ja Cię, też Monis ściskam mocno, nam też brakowało Twoich wpisów i relacji z każdej wizyty w szpitalu. Na szczęście wszystkie wiadomości przekazywała nam madzia8310.

:-D:-);-):tak:Bardzo się cieszę że Majcia ma sie coraz lepiej. A te bakterie tez zwalczy i gorączka minie i wszystko będzie dobrze, już niedługo, zobaczysz :tak:
Bardzo gorąco Wam wszystkich pozdrawiam, Maję, Ciebie,Marcina oraz Zosię i jej rodziców :tak:
Tryzmajcie się kochani. Oby tak dalej.

Myślami i w modlitwach jestem z Wami :tak:

suuuuper dobre wiadomości :-D:-D:-D:-D bardzo się cieszę:tak::tak::tak::tak:
Te święta choćby nawet i spędzane w szpitalu będą radosne dla Was-bo przy zdrowiejącej juz Majeczce:-):-):-):-):-) a w przyszłe to pewnie żadna bombka nie wytrzyma:-D:-D:-D:-D

Jakie wspaniałe nowiny! I ja ryczę do monitora:)
Kochane dziewczyny. Oby tak dalej!

Pozdrawiam gorąco!:-)

Do jutra cioteczki!

Pamiętajmy o modlitwie za Maję, Zosię, a także inne chore dzieci: Malwinkę, Małgosię, Maciusia, Wiktorka, Patryka, wszystkie, które potrzebują wsparcia duchowego...
Na przykładzie Mai widzę, że można wszystko wyprosic, a Bóg chyba jest szczególnie wrażliwy na cierpienie tych najmniejszych, chociaż zdawac by się mogło, że takie małe istotki w ogóle nie powinny chorowac...

Wszystkim ślę Mikołajkowe pozdrowionka!!!

Dzieciaki przytulam wirtualnie!!!;-)

li-6403.png

reklama
Super wiadomosci dzisiaj no i Moncik fajnie ze jestes juz z nami :tak::-);-)
Maja Zosia trzymajcie sie dziewczynki i pokazcie ze to iz lezycie razem to nie przypadek i ze w calym szpitalu nie ma tak silnych dziewczynek jak Wy:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry