reklama
Rozwiązanie
@MaryH nie wiem nie znam się ale może masz rację. Choć lekarz tez nie powiedział ze to główny powód nie powodzenia.
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
kb.karola90
Fanka BB :)
Gratulacje testy wskazują zdecydowanie ciążę polecam zrobić jeszcze bHcg z krwi i powtórzyć po 48h albo chociaż za 2 dni zrobić test i wtedy kreski powinny być juz znacznie bardziej widoczne
Ewelina271990
Gratulacje...Witajcie
Chcialam sie Was zapytac czy moj test moze wskazywac na ciaze. Nie wiem co mam myslec.
kb.karola90
To tym bardziej gratuluję zrób betę i zobacz czy dobrze przytasta i zapisz się do lekarzaDziekuje Wam serdecznie za odpowiedzi Boje sie cieszyc. Bo mam endometrioze i byla tylko jedna proba zajscia w ciaze. Mysl ze moglo mi sie po prostu tak od razu udac jest dla mnie jak cud....
marta18691
Gratulacje
Aniaanka
Dziekuje Wam bardzo Zastanawiam sie kiedy powinnam pojsc do lekarza. Proba zajscia w ciaze byla 6 marca. Okolo 20 marca zaczely sie lekkie plamienia, byly raczej rozowawe, troche brazowawe. W piatek sie przestraszylam bo rano wylecial skrzep krwi ale nie jakis ogromny. Wczoraj rano zrobilam ten test. W tym cyklu zamiast miesiaczki mialam plamienia. Mam problem z wyproznianiem, wczoraj polecialo odrobinke czerwonej krwi. Czy moge poczekac z wizyta u lekarza do nastepnego wtorku 3 go, czy powinnam isc do lekarza jutro ? Obecnie mam duzo sluzu.
reklama
reklama
Aniaanka
Dziekuje choc jeszcze ciagle niedowierzam A ktory to bylby tydzien ciazy? Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 23 lutego. Czy te plamienia to bardzo rzadka sprawa, mialyscie tez tak ? I czy ten jeden skrzep jest niepokojacy? Serdecznie dziekuje za odzew i wsparcie