reklama
Rozwiązanie
@MaryH nie wiem nie znam się ale może masz rację. Choć lekarz tez nie powiedział ze to główny powód nie powodzenia.
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Hej.Dziewczyny, zrobilam dzis nastepny test ciazowy i wynik jest podobny do tego z soboty rano. Jest druga kreska ale nadal blada. Co to moze oznaczac? Bety nie zdazylam dzis zrobic bo to trzeba rano.
Nie powiem Ci jak to wygląda z testem ale betę możesz zrobić np w szpitalu cały dzień.
Aniaanka
Gratulacje Super ze ta zla diagnoza sie nie sprawdzila. A co do bladej kreski to nie moze byc tez tak ze testy ktore robie sa malo czule? Co myslicie o tescie One Step Urine Pregnancy Test Strip? To takie cieniutkie patyczki. Sa te testy wiarygodne, dobre ?
Aniaanka
Bo czytalam na necie ze wiele osob pisalo ze mialo dwie kreski i nie byla to ciaza. Ale trzymam sie tego co mowisz, ze jest duza szansa ze to ciaza Poza tym dzis jest conajmniej 33 dc a ja nigdy nie mialam opoznienia okresu, jak juz to przesuniecia w druga strone. I te rozowawe plamienia ktore mialam w terminie okresu. no i dzisiaj znowu na tescie jest druga kreska, blada ale jest. Choc chwilami wydaje mi sie ze zaraz dostane okres tfu tfu odpukac.
aspekt
To są chyba takie niedrogie, tzw. chińskie i opisywane są jako takie o dużej czułości. Ja ich nakupiłam dużo, wiedząc, że będę karmić piersią i nie będziemy się zabezpieczać i się nie myliły - bez ciąży były negatywne, a z ciążą były 2 kreski. To, że te testy są patyczkami, a nie plastikowymi bloczkami, nie ma nic do rzeczy - to po prostu różne typy testów (paskowy i płytkowy), trochę inne w obsłudze, ale sposób działania ten sam. Sama lubię właśnie paskowe.One Step Urine Pregnancy Test Strip?
Sikańce nie dadzą Ci pełnego obrazu - po pierwsze HCG w moczu może się wahać w zależności od pory dnia i pracy układu moczowego, po drugie ważna jest wartość HCG i jego przyrost. Betę z krwi można robić przez 24h, nie trzeba się wcześniej przygotowywać.zrobilam dzis nastepny test ciazowy i wynik jest podobny do tego z soboty rano
aspekt
Myślę, że często takie osoby, niezgodnie z instrukcją, odczytują wynik testu po dłuższym czasie czekania. Poza tym jednego dnia ciąża mogła być, a za dwa dni już nie (tzw. biochemiczna).czytalam na necie ze wiele osob pisalo ze mialo dwie kreski i nie byla to ciaza
reklama
aspekt
Aniaanka, grozi Ci zabieg, więc w Twoim interesie jest mieć czarno na białym, czy masz hormony ciążowe, czy nie. Jeśli nawet miałabyś teraz 2 grube krechy, to przecież nie wyciągniesz takiego testu u lekarza, przekonując go, że musi uważać. Z wynikiem z labu, na którym będzie Twoje imię, nazwisko, data pobrania, będziesz bezpieczniejsza i lepiej doinformowana.