tak wlasnie wiem! ale wydaje mi sie ze nawet tego plynku nie bylo ani nic wiem ze to idiotyczne pytania jakie zadaje ale stresuje sie juz ponad miesiac i mam dosc rozmawialam z mama na ten temat i wybila mi to z glowy ale ja i tak swojeMoim zdaniem nie
Ale jeśli mężczyzna jest podniecony to nawet jak nie ma wytrysku w jego powiedzmy "płynku" mogą znajdować się plemniki
Idź do ginekologa lepiej żebyś miała wiedze co i jak
reklama
Poproś mamę o wizytę u psychologa, z którym będziesz mogła porozmawiać na temat swoich obaw. Psycholog pomoże Ci, aby nie "schizować"tak wlasnie wiem! ale wydaje mi sie ze nawet tego plynku nie bylo ani nic wiem ze to idiotyczne pytania jakie zadaje ale stresuje sie juz ponad miesiac i mam dosc rozmawialam z mama na ten temat i wybila mi to z glowy ale ja i tak swoje
bleucoco
Fanka BB :)
Przestań uprawiać seks, bo ewidentnie nie jesteś na to gotowa.no dobrze ale czy jest to w jakis sposob sens nie da sie chyba zaplodnic poprzez bielizne i bez wytrysku. ZAZNACZE mialam normalny okres ale naczytalam sie ze i tak sa krwawienia w ciazy i boje sie
S
sylwia114@
Gość
Jesteś młoda i wiele rzeczy chodzi ci po głowietak wlasnie wiem! ale wydaje mi sie ze nawet tego plynku nie bylo ani nic wiem ze to idiotyczne pytania jakie zadaje ale stresuje sie juz ponad miesiac i mam dosc rozmawialam z mama na ten temat i wybila mi to z glowy ale ja i tak swoje
Idź z mamą do ginekologa , jeśli wie że już tak się bawisz z chłopakiem to jest moim zdaniem najrozsądniejsze
nie uprawiam go.. mialam doczynienia tylko z ocieraniem dlatego tak sie boje bo nigdy nie mialam doczynia czyli 100% nie jesyem w zadnej ciazy tak?Przestań uprawiać seks, bo ewidentnie nie jesteś na to gotowa.
bleucoco
No to nie ocieraj się i nie uprawiaj gry wstępnej, whatever Dopóki nie będziesz na to psychicznie gotowa, bo tego typu schizy pokazują, że nie jesteś na to gotowa.nie uprawiam go.. mialam doczynienia tylko z ocieraniem dlatego tak sie boje bo nigdy nie mialam doczynia czyli 100% nie jesyem w zadnej ciazy tak?
Masz testy ciążowe dostępne w aptece czy drogerii i w kilka minut możesz uzyskać odpowiedź na to pytanie zamiast pytać się kilka razy randomowych osób na forum, bo chyba to co Ci dziewczyny napisały Ci nie wystarcza.
olka11135
nie uprawiam go.. mialam doczynienia tylko z ocieraniem dlatego tak sie boje bo nigdy nie mialam doczynia czyli 100% nie jesyem w zadnej ciazy tak?
Postawiłam Ci tarota i jesteś. Gratulacje
przestanPostawiłam Ci tarota i jesteś. Gratulacje
Patka2207
Nie jesteś w ciąży. Żeby być w ciąży musi dojść do włożenia członka do pochwy i w tedy ewentualny preejakulat mógł by zapłodnić ale w dni plodne czyli owulacje. Poczytaj trochę o cyklu miesiączkowym kiedy może dojść do zapłodnienia i w jaki sposób. Zabezpieczaj się. Zaobserwuj swój cykl miesiączkowy, czy plamienia się powtarzają wsrodmiesiaczkowe, jeśli tak to musisz iść do ginekologa i sprawdzić czy wszystko ok.przestan
reklama
Mama23?????
Widać że edukacja seksualna w szkołach leży , przykre to jest . A co do pytania . Nie jesteś w ciąży , nie jest to możliwe .