reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaplodnienie, infekcja

Ja tez czekam na wizyte i mam nadzieje, ze infekcja zostanie wyleczona w koncu raz, a porządnie. Pociesza mnie fakt, ze ktos mial podobna sytuacje do mojej. Super, ze z dzidzia wszystko dobrze.
A masz inne objawy? Bo po stosunku to może niekoniecznie śluz brzydko pachniał;)

Natomiast warto się zastanowić czy nie przeleczyc partnera...

reklama
Wydzielnia brzydko pachnie od kilku dni i nic sie nie zmienia. Czasami mnie cos swedzi. Wydaje mi sie, ze to nawrot infekcji.
+ czestomocz, takie objawy rowniez mialam przy pierwszej infekcji, ale wtedy lekadz uznal ze to grzybicze, bralam leki i probiotyki, no i po 3 miesiacach wrocilo chyba. Ale tym razem zrobie posiew.

Tez mi sie tak wydaje. Bardzo to uciazliwe, ale swiad nie jest na szczescie duzy. Jednak ten czestomocz (parcie na pecherz) i dyskomfort ogolnie + ta wydzielina, to naprawde uciazliwa

Tez mi sie tak wydaje. Bardzo to uciazliwe, ale swiad nie jest na szczescie duzy. Jednak ten czestomocz (parcie na pecherz) i dyskomfort ogolnie + ta wydzielina, to naprawde uciazliwa sprawa.
Boje sie bardzo ze mam infekcje jakiegos rzesitka albo cos innego. W sumie napewno cos mam, ale ogolnie jestem bardzo wrazliwa osoba i duzo sie martwie o wszystko. Zdrowie dla mnie jest najwazniejsze. A jeszcze jesli mozliwa jest ciaza to juz totalnie sie boje. Fajnie, ze chociaz istnieje takie forum.

Boje sie bardzo ze mam infekcje jakiegos rzesitka albo cos innego. W sumie napewno cos mam, ale ogolnie jestem bardzo wrazliwa osoba i duzo sie martwie o wszystko. Zdrowie dla mnie jest najwazniejsze. A jeszcze jesli mozliwa jest ciaza to juz totalnie sie boje. Fajnie, ze chociaz istnieje takie forum.
Podeszła bym jeszcze do rodzinnego i poprosiła o badanie ogólne moczu + posiew

A aktualnie, zanim wizyta, to pilabym sok 100% z żurawiny.

Tez mi sie tak wydaje. Bardzo to uciazliwe, ale swiad nie jest na szczescie duzy. Jednak ten czestomocz (parcie na pecherz) i dyskomfort ogolnie + ta wydzielina, to naprawde uciazliwa sprawa.
Tu też trochę brzmi jak infekcja układu moczowego. Może zrób sobie jutro badanie ogólne moczu i zobacz co wyjdzie. A jeśli chodzi o infekcje, możesz zastosować globulki dopochwowe probiotyczne, są bezpieczne w ewentualnej ciazy np Lac*ovaginal. A najlepiej, jakby udało Ci się dostać jak najszybciej do lekarza, jeśli byliście umówieni na posiew w przypadku nawrotu. Pozdrawiam i powodzenia :)

Tu też trochę brzmi jak infekcja układu moczowego. Może zrób sobie jutro badanie ogólne moczu i zobacz co wyjdzie. A jeśli chodzi o infekcje, możesz zastosować globulki dopochwowe probiotyczne, są bezpieczne w ewentualnej ciazy np Lac*ovaginal. A najlepiej, jakby udało Ci się dostać jak najszybciej do lekarza, jeśli byliście umówieni na posiew w przypadku nawrotu. Pozdrawiam i powodzenia :)
Niestety, ale u mnie w przychodni wyniki wykonuja tylko we wtorki i czwartki. Ale myślę, że sie wybiorę jutro po skierowanie. Ale czy infekcja drog moczowych moglaby sie objawiac bez bolu? Dodam, ze podbrzusze tez mnie pobolewa, ale myslalam ze to moze byc psm, ale przy oddawaniu moczu bolu pecherza nie mam.

reklama
Do góry