reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prosze o pomoc

Aniaanka

Fanka BB :)
Witajcie
Chcialam sie Was zapytac czy moj test moze wskazywac na ciaze. Nie wiem co mam myslec.

Załączniki

• IMG_3870.JPG
    IMG_3870.JPG
    451,1 KB · Wyświetleń: 1 591
reklama
Rozwiązanie
@MaryH nie wiem nie znam się ale może masz rację. Choć lekarz tez nie powiedział ze to główny powód nie powodzenia.

[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
A w morfologii mam 3 wyniki poza norma i zaznaczone strzalka, dziewczyny martwie sie dlaczego.....
MCV norma 80,0 do 100,0 a moj wynik to 79,3
MCH 27,0 do 31 a moj wynik to 25,0
MCHC 32,0 DO 36,0 a moj wynik to 31,5
Nie wiecie moze co to za wyniki i czy w czyms zagrazaja

reklama
Nie juz nie robilam testu. Pisze na tym wyniku tak
norma do 5,3
3 tydz 5,8 do 71,2
4 tydz 9,5 do 750
W ktorym ja bym byla tygodniu i czy to ciaza. Czy powinnam sie martwic

Musisz zrobić kolejna betę żeby zobaczyć przyrost, po jednym badaniu nic nie wiesz. Ja po tygodniu od okresu mialam 180, nisko ale przyrost miałam o 100%, wiec po prostu owulacja była późno, teraz 21tydz. Przy pierwszej ciazy tez miałam nisko betę, wzrastała bardzo mało i niestety ciąża sie nie utrzymała czego Tobie z całego serca nie życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zarodek sie nie rozwinął, samoistne poronienie. Powiedział ze często sie to zdarza w pierwszych ciążach

Czytalam ze przyrost bety zaczyna sie dopiero od momentu zagniezdzenia zarodka, u mnie z moich obserwacji wynika ze implantacja mogla sie zaczac najwczesniej w zeszly wtorek, wiec beta by u mnie wzrastala dopiero od zeszlego wtorku.

Prawidłowo beta powinna przyrastać o 66% w ciagu 48h, po kolejnym badaniu będziesz widziała jak jest. Mnie przez 3 tyg wzrosła do 940 gdzie powinna mieć już kilka tysięcy. Nie miałam objawów, cały czas był pęcherzyk, a pózniej krwawienie i koniec

reklama
Do góry