reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

andrzelika nie jestem w temacie od początku ale czy ty konsultowałaś z pediatrą te kaszki? Bo mnie moja w pl mówiła że od 3 mca można podawać kleik ryżowy lub kukurydziany(lepszy przy zaparciach) a kaszki dopiero po skończonym 4 mcu inaczej można rozstroić żołądek (czy coś takiego, już nie pamiętam)
I jeśli chodzi o najadanie to mój synek właśnie kleikiem się bardziej najadał niż kaszką.

reklama
z okolicy Milicz 20km... Oleśnica 24km dalej wrocław.. może kojarzysz, jeszcze margana jest z Wrocławia i Julieet

iwonka tak kaszki zaleca sie od 4msc :) Zreszta tak jak wiekszosc produktow nie wczesniej niz od 4 msc. Zreszta te kleiki chyba tez maja takie info na opakowaniu?

Nam pediatra z kaszką kazała wstrzymać się, aż Mały skończy 4 miesiące i 2 tygodnie, wtedy do zupki (ziemniak+marchewka) mam dodać jej mniej niż 1/3 malutkiej łyżeczki i obserwować 4 dni jak reaguje na gluten.

Ja wczoraj byłam u pediatry i powiedział mi że za tydzien jak mała zacznie 4 miesiąc można jej na ,,urodzinki,, sprobować podac jabłucho czy marchewkę. Po malutku i po troszkę.

reklama
Moj maly marudnik marudzi juz 4 dzien z rzedu bo nie moze zrobic kupki :sorry: Czopki nie poskutkowaly, ech...
Wiec przygotowalam sobie kompot z jabłek. Dam mu łyzeczke, moze cos to da...

Ssabrinaa
ty dawalas ostatnio sok z jablek? Pomoglo na kupki?

Do góry