ankusch
Fanka BB :)
Ewika to masz orzech niezły...moja mnie nie napastuje i nie ciągnie..tylko jak spać chce to wtedy cycy.Ale od 3 dni odzwyczajam od cyca dziennego a jadła raz..1 dzień specjalnie pojechaliśmy do teściów aby mnie nie zmuszała na fotel co zawsze od małego je i cycka dawać przytuliłam ją mocno z misiem oczywiście misia wyrzucała ;-)ale nic przyutuliłam ja i mówiłam że jest duża dziewczyna że przytuli się do mnie i pójdzie spać popłakiwała ale bez histerii i mówiłam ciągle że cyce śpią i niech ona też idzie spać ;-)wkurzyła się i zaczeła po jakimś czasie mocniej płakać ale akurat samolot lądował i mówię patrz samolot leci ta popatrzyła się uspokoiła,przytuliła i myk śpi.Wczoraj trochę dłużej pomarudziła ale nie ugiełam się i zasneła...dzis już śpiąca była poleciła na fotel i mnie woła a ja że cycy śpią chodz się przytulimy i półdziemy spać przytuliłam chwile i bez płaczu śpi od 1h :-)Aaaa zawsze ją przytulam w kocyk pod którym śpi..jakby jadła częściej myślę że byłoby gorzej..Na noc i w nocy dostaje jeszcze ale za jakiś czas zrezygnujemy....przykro mi ale czym starsze dziecko to widzę że gorzej znam kilka przypadków.Myślę że do butli nie będę już jej przezwyczjać ma taka butelkę z lovi trekkingową ze jak coś mleko czy kaszkę podam.
Powodzenia musisz być stanowacza popłacze kilka dni i zapomni..może też po trochu odzywajaj jak ja..wtedy cyce twoje nie ucierpią i ona..
Powodzenia musisz być stanowacza popłacze kilka dni i zapomni..może też po trochu odzywajaj jak ja..wtedy cyce twoje nie ucierpią i ona..
Ostatnia edycja: