reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
wiecie nie wypaliło z tym rowerkiem , przyszedł wszystko ok ale na dużych kołachmieli nam wymienić po świętach ale wystawiłam na allegro i wczoraj babka kupiła a dziś jak się wyrobimy to jedziemy kupić w auchanie jakiś inny ale niby też są te same wiec zobaczymy czy Emilka zdecyduje sie na taki sam czy na coś innego :tak:do tego miał obrypany z tyłu zderzak do pomalowania i troszkę zahaczone siedzenie , no i myślałam ze tyle tych różyczek tam jest a w koła miał wsadzony jakiś plastik co się wyjmuje

Gosiu, tak mi się wydawało, że rowerek ma za duże kółka dla jak dla 3 latki, bo w aukcji było napisane, że ma kółka 20tki, a my mamy 16tki i większy rower byłby już napewno za duży.
Co do kwiatków na plastiku na kółkach, to my też tak mamy :tak:
Oli dostanie od nas na Zająca lalkę Barbie w ślubnej sukni, puzzle 30 sztuk Tom i Jerry oraz portfelik z koralików. Słodyczy nie będziem dawać, bo zawsze od dziadków tyle dostanie, że w tym roku postanowiliśmy sobie odpuścić.

Kasiad tylko rower był od kogoś innego (pisałam wcześniej że mniejszy niż ten w aukcji )

zamawiany był telefonicznie i zaszła pomyłka, wystawiłam aukcje na 3 dni powiedziałam że jak nie zejdzie to wymienimy no i zszedł i przynajmniej kupiliśmy właściwy

do tego dokupiłam jej ochraniacze (bo kask ma ), komplet tuniczkę i getry, kubeczki , 3 książeczki , 3 koszulki do spania i inne drobiazgi

i małemu grzechotki na zajączka i tym sposobem prawie zbankrutowałam :-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
a Szymek dostał mega gigantyczny zestaw z Playmobile las z leśniczówką zwierzakami jeepem traktorem przyczepa masa tego połowę pochowałam.i samolot z lego duplo no i wielkie wyśnione 2 dinozaury i wybrane autka z Zyg Zaka.

reklama
Milena od chrzestnego tez dostala ciastoline lodziarnie. Wlasnie siedzi i bawi sie nia. To u nas tez strzal w 10tke. A tak to dostala slodycze.

Do góry