reklama
wiecie nie wypaliło z tym rowerkiem , przyszedł wszystko ok ale na dużych kołachmieli nam wymienić po świętach ale wystawiłam na allegro i wczoraj babka kupiła a dziś jak się wyrobimy to jedziemy kupić w auchanie jakiś inny ale niby też są te same wiec zobaczymy czy Emilka zdecyduje sie na taki sam czy na coś innego
do tego miał obrypany z tyłu zderzak do pomalowania i troszkę zahaczone siedzenie , no i myślałam ze tyle tych różyczek tam jest a w koła miał wsadzony jakiś plastik co się wyjmuje

Gosiu, tak mi się wydawało, że rowerek ma za duże kółka dla jak dla 3 latki, bo w aukcji było napisane, że ma kółka 20tki, a my mamy 16tki i większy rower byłby już napewno za duży.
Co do kwiatków na plastiku na kółkach, to my też tak mamy
Oli dostanie od nas na Zająca lalkę Barbie w ślubnej sukni, puzzle 30 sztuk Tom i Jerry oraz portfelik z koralików. Słodyczy nie będziem dawać, bo zawsze od dziadków tyle dostanie, że w tym roku postanowiliśmy sobie odpuścić.
Co do kwiatków na plastiku na kółkach, to my też tak mamy

Oli dostanie od nas na Zająca lalkę Barbie w ślubnej sukni, puzzle 30 sztuk Tom i Jerry oraz portfelik z koralików. Słodyczy nie będziem dawać, bo zawsze od dziadków tyle dostanie, że w tym roku postanowiliśmy sobie odpuścić.
Kasiad tylko rower był od kogoś innego (pisałam wcześniej że mniejszy niż ten w aukcji )
zamawiany był telefonicznie i zaszła pomyłka, wystawiłam aukcje na 3 dni powiedziałam że jak nie zejdzie to wymienimy no i zszedł i przynajmniej kupiliśmy właściwy
do tego dokupiłam jej ochraniacze (bo kask ma ), komplet tuniczkę i getry, kubeczki , 3 książeczki , 3 koszulki do spania i inne drobiazgi
i małemu grzechotki na zajączka i tym sposobem prawie zbankrutowałam

zamawiany był telefonicznie i zaszła pomyłka, wystawiłam aukcje na 3 dni powiedziałam że jak nie zejdzie to wymienimy no i zszedł i przynajmniej kupiliśmy właściwy
do tego dokupiłam jej ochraniacze (bo kask ma ), komplet tuniczkę i getry, kubeczki , 3 książeczki , 3 koszulki do spania i inne drobiazgi
i małemu grzechotki na zajączka i tym sposobem prawie zbankrutowałam

Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
nasze maleństwo dostało słodycze i LALKA - GŁOWA DO STYLIZACJI + AKCESORIA FUNNYGIRL (976785584) - Aukcje internetowe Allegro
szał
szał
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a Szymek dostał mega gigantyczny zestaw z Playmobile las z leśniczówką zwierzakami jeepem traktorem przyczepa masa tego połowę pochowałam.i samolot z lego duplo no i wielkie wyśnione 2 dinozaury i wybrane autka z Zyg Zaka.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek dostał piaskolinę PIASKOLINA MOON SAND! AUTA CARS RAJD ! COBI 99618 (983144229) - Aukcje internetowe Allegro
ciastolinę CIASTOLINA LODZIARNIA 4TUBY PLAY-DOH - HASBRO ! TV (971897045) - Aukcje internetowe Allegro
jedno i drugie stzrał w dziesiatkę, szał po prostu
do tego kopara, Wywrotka z koparą SIKU 1648 (975852098) - Aukcje internetowe Allegro
i jajka a z niespodzianka takie plastikowe Kubuś i Scooby doo, maskotkę czarnego baranka - nowy ulubieniec do spania
ciastolinę CIASTOLINA LODZIARNIA 4TUBY PLAY-DOH - HASBRO ! TV (971897045) - Aukcje internetowe Allegro
jedno i drugie stzrał w dziesiatkę, szał po prostu

i jajka a z niespodzianka takie plastikowe Kubuś i Scooby doo, maskotkę czarnego baranka - nowy ulubieniec do spania

reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milena od chrzestnego tez dostala ciastoline lodziarnie. Wlasnie siedzi i bawi sie nia. To u nas tez strzal w 10tke. A tak to dostala slodycze.