reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

No wczoraj opowiadałam Szymkowi bajkę o wielkanocnym zającu i wytłumaczyłam że zając daje niespodziankę malutką bo ma malutkie łapki to nie może nic dużego nieść, ale trzeba kilka warunków oczywiście spełnić :)

reklama
My nigdy nic dzieciakom na Wielkanoc nie kupowaliśmy, poza jakimiś słodkimi podarkami typu: czekoladowe jajo albo zając;-) Jak będzie w tym roku to jeszcze nie wiem:sorry: Może dziadkowie albo wujki nad czymś pomyślą:-p

Kasiad jakie duże kółka ma rower Oliwi ? (nie pamiętam gdzie o nim pisałaś:zawstydzona/y: )

ja chyba kupię Emilce jakieś papiernicze rzeczy bo ostatnio dużo rysuje zamki , lasy i wkleja w rysunki naklejki (w każdym oknie zamku księżniczka:-D) i książkę z bajkami:tak:

ja osobiście uwielbiam książkowe prezenty zresztą Szymek też. my kupiliśmy mu kilka autek z jego bajki o zyg zaku ( tu jest tyle mogeli że może kolekcjonować do 10 urodzin).Dziadki mają ukochane dinozaury, a ciocia chrzestna ma drobną niespodziankę.

Emilka jednak dostanie spory prezent bo R zamówił jej rowerek ROWER rowerek 20 ARKUS ROMET Mała Księżniczka ! (979382758) - Aukcje internetowe Allegro tylko mniejszy będzie ;-)mam nadzieje ze głowa mnie nie rozboli od tych kwiatków :szok: no ale nie mi ma się podobać :sorry2:;-)
tylko nie wiem czy kółka boczne będą bo w aukcji nie było a on nie doczytał :baffled: i dostał opiernicz że znowu coś zamawia a ja nic o tym nie wiem :sorry2:chyba bardziej się napalił na rowerek niż Emilka

a ja dokupiłam jej zwierzątka w biedronce ;-)

reklama
Do góry