reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Dobrze wiedzieć, że takie Smyki, jak nasze, fajnie się bawią tymi klockami, bo zastanawialiśmy się, czy Victor byłby już nimi zainteresowany;-)

ja mogę polecić grę krokodyl u dentysty i prosiaka którego trzeba karmić hamburgerami
to prezenty trafione w 10 non stop w użyciu jak i figurki dinozaurów.:-D

Marlenka na urodziny dostała ubranka i pieniążki na nowy rowerek,muszę się rozejżeć na Allegro za nim i obadać ceny ale i tak mam zamiar kupić go w sklepie.

Kochane pamiętam doskonale że większośc z Was kupuje na zająca słodycze dla dzieci, ale mam pytanie do tych co kupują coś innego. macie jakieś pomysły??
ja przyznam z ręką na sercu nie mam zielonego pojęcia co Szymkowi zając ma przynieść. słodycze odpadają bo w sumie to on ich nie je.a jak czasem ma na coś ochotę to idziemy do sklepu i kupi sobie to co właśnie chce zje i święty spokój.

naprawdę już od tygodnia dobrego męczy mnie normalnie ten temat bo na nic fajnego nie mogę wpaść.za mał odstęp czasu chyba od urodzin i dlatego.

Kochane pamiętam doskonale że większośc z Was kupuje na zająca słodycze dla dzieci, ale mam pytanie do tych co kupują coś innego. macie jakieś pomysły??
ja przyznam z ręką na sercu nie mam zielonego pojęcia co Szymkowi zając ma przynieść. słodycze odpadają bo w sumie to on ich nie je.a jak czasem ma na coś ochotę to idziemy do sklepu i kupi sobie to co właśnie chce zje i święty spokój.

naprawdę już od tygodnia dobrego męczy mnie normalnie ten temat bo na nic fajnego nie mogę wpaść.za mał odstęp czasu chyba od urodzin i dlatego.

U nas raczej drobne upominki.
W sumie od dziadków i siory dostanie pewnie cos do zabawy,ja planuje zakupić jakieś puzzle dla mojego "puzzlomaniaka",albo ciastolinę,bo nam sie zużyła i tak...
Mogę Wam polecić takie jajo
JAJO PISKLAK , KURCZAK- WYKLUWA SIĘ WIELKANOC (949281490) - Aukcje internetowe Allegro
albo
JAJKO NIESPODZIANKA A W NIM ŻÓŁW LUB KROKODYL (923805467) - Aukcje internetowe Allegro
Kuba dostał dinozaura,super zabawa to czekanie na wyklucie sie zwierzaka,a jaka radość.

u nas tez na Wielkanoc drobiazgi: ja juz kupiłam dla Hubka kubek ceramiczny z Myszką MIki, moze cos tam jeszcze dokupie zobaczymy, ale u nas drobiazgi, bo sie muszą schowac w ogódku pod krzaczkami i potem ich wspólnie szukamy:tak::-)

na urodzinki męża chrzesniaczki kupilismy taka grę SPADAJĄCE MAŁPKI, ORGINALNE Z FIRMY MATTEL, (955739216) - Aukcje internetowe Allegro i dzieciaki super sie bawiły:tak: i te małe jak Hubek i nawet starsze dziewczyny (10 lat) się tym bawiły z maluchami:tak::-) HUbek tylko nie rozumiał, że wygrywa ten kto ma najmniej małpek a nie ten co najwiecej, no ale jemu radośc sparwiało jak mu małpki spadały:-D:tak::-p:-D

to chyba ten wiek bo u nas to samo im więcej tym lepiej. jedynie to układanie drzewa najwięcej czasu zajmuje w porównaniu z całą grą.

no ja mam na myśli drobiazgi ale serio nie wiem co nawet drobiazgi bo rzucić w kąt to bez sensu.

reklama
w moim regionie nie ma tradycji Zajaca, ale tutaj tak wiec tez musze nad jakas drobnostka pomyslec....:confused::-D

Do góry