reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Fajna ta tablica:tak:Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.

A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)

Kuba sie bawi uczniaczkiem,telefonem,książką Fisher,autobusem...w sumie wszystko lubi,ale nie każdego dnia.

reklama
madzix ale nie musisz miec tablicy z kredą
my mamy tablice magnetyczną
Zosia uwielbia na niej rysować:tak: codziennie:tak:

zzyrafą z klockami sie juz nie bawi...uwielbia za to puzle :tak:

my mamy tablice magnetyczna,szkolna i taka do pisania pisakiem co sie zmazuje
sory ale nie mysle juz dzis :rofl2::-(

mała zasneła w koncu .....

My mamy tablicę z Ikei. Kiedyś ją pokazywałam. Z jednej strony jest czarna do kredy, zdrugiej biała do flamastrów. Można także zainstalować rolkę papieru i rysować normalnie. Rysujemy głównie flamastrami. I Maja to bardzo lubi. Madzia też.

madzix ale nie musisz miec tablicy z kredą
my mamy tablice magnetyczną
Zosia uwielbia na niej rysować:tak: codziennie:tak:

z zyrafą z klockami sie juz nie bawi...uwielbia za to puzle :tak:
Tak ale to nie ja przymierzam sie do tablicy(fajnej z resztą :tak:) tylko Kasiad :-)
U nas w domu role tablicy magnetycznej spełnia lodówka wraz z kolekcja danonkowych magnesów;-)

Milenka nie ma tablicy, ale chyba pomyslę o takiej. ZA to podobnie jak u madzix, jest lodówka z magnesami od danonków. Co do grających zabawek, to w zasadzie nie bardzo ją interesuja. Terza tylko kredki, kolorowanki, klocki i puzzle. Lubi tez ''grać'' na prawdziwym keybordzie. :-D:-D:tak:

Fajna ta tablica:tak:Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.

A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)
fajna ta strona z zabawkami dodałam do ulubionych a co do zabawek u nas to samo poszł w zapomnienie i postanowiłam jak będzie chwila coś sprzedać i tyle.

u nas na topie tylko AUTA AUTA jest maniakiem ZIG ZAKa z bajki AUTA

Milenka nie ma tablicy, ale chyba pomyslę o takiej. ZA to podobnie jak u madzix, jest lodówka z magnesami od danonków. Co do grających zabawek, to w zasadzie nie bardzo ją interesuja. Terza tylko kredki, kolorowanki, klocki i puzzle. Lubi tez ''grać'' na prawdziwym keybordzie. :-D:-D:tak:
Identycznie u nas :-D
A jeszcze Wam pokaze jakich kredek uzywa moje dziecko
Kredki Bambino w drewnianej oprawie 12 to typowe bambino, które pewnie pamietacie z dzieciństwa:-D, tyle ze w takim bardzo grubym ołówku z grubym grafitem. Bardzo je lubie bo sa bezpieczne(nie wsadzi ich sobie w oko jak zwykłych w ołówku) i nie łamia sie( jak swiecowe) .:tak:

reklama
Do góry