reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

U nas z prezentami umiarkowanie: dużo ładnych ubranek, dwie paki klocków lego duplo( najlepszy prezent, bawi się kilka h dziennie:-)), znikopis (kolejny i niestety taki jak już ma od 6 miesięcy), 2 lalki, miś, super książeczki:tak:

reklama
Szymek ze swojego Duplo bawi się jak narazie tylko figurkami zwierzaków.klocki aby budować ZOO czekają na swój moment

Chrzestna Oliwki mnie poprosiła, żebym jej powiedziała, co dla Oliwki chcę na 2 latka. Wiem, że ona nie ma za bardzo czasu, żeby szukać, bo ma maleńkie dziecko. Ale sama nie wiem co jej podpowiedzieć. Mam kilka rzeczy na widoku, ale są to droższe rzeczy i nie mogę jej obciążać takimi wydatkami. Może mi podpowiecie jakieś zabawki edukacyjne, a przy okazji nie koszmarnie drogie :confused:

Fajna ta tablica:tak:Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.

A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)

reklama
A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)
Dla Oliwki zabawki z dźwiękiem mają szczególną wartość, zawsze je preferowała. Ale grającej żyrafy z klockami też się pozbyłam, sorter z dźwiękiem jeszcze mamy, ale bawi się nim sporadycznie. Stolik edukacyjny się sam rozleciał :-D Ale nadal bawi się elektronicznymi organkami, książeczką Fisher Price (teraz powtarza po tej lektorce wyrazy), laptopem.

Do góry