reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Oli na 2 latka dostanie napewno:
1. od nas: Interaktywnego laptopa Kubusia Puchatka
2. od moich i Tomka rodziców wspólny prezent: 2 w 1 - kuchnię elektroniczną i sklep firmy PALAU TOYS

Od chrzestnej - jeszcze myślę, co jej podpowiedzieć (ale chyba będzie jakaś tablica), a od chrzestnego nie wiem, ale pewnie pieniądze.

Załączniki

• Kubusiowy laptop.jpg
    Kubusiowy laptop.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 25
  • kuchnia ze sklepem.jpg
    kuchnia ze sklepem.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Od chrzestnej już zakup prezentu na 2 latka dokonany :tak: I nie jest to tablica :no::-D nastąpiła totalna zmiana decyzji:
KEENWAY LUKSUSOWY DOMEK DLA DZIEWCZYNKI DISNEY (522279304) - Aukcje internetowe Allegro
Na pomysł domku wpadłam dziś, jak widziałam, jak Oli bawi się maleńkimi laleczkami w kąpieli i w tym zamkiem do kąpieli, który kupiliśmy na Mikołajki. Udawała, że lalki chodzą, zjeżdżają razem na zjeżdżalni i że się ... całują :szok::-D:tak:

Ostatnia edycja:
Kasiad bardzo fajny ten domek :tak:

jak ja sobie pomyślę że znowu dojdzie nam tyle prezentów to ja się w pokoju Emilki nie ruszę :sorry2:

No nam dochodzą całkiem konkretne wielkością prezenty :tak: Ale już niedługo będziemy przeprowadzać Oliwkę do pokoju Pauliny, więc się wyniesie z całym rabanem :-D Ja zresztą przed świętami zrobiłam wielki przegląd w Oliwki zabawkach i pousuwałam, te którymi się nie bawi.

Od chrzestnej już zakup prezentu na 2 latka dokonany :tak: I nie jest to tablica :no::-D nastąpiła totalna zmiana decyzji:
KEENWAY LUKSUSOWY DOMEK DLA DZIEWCZYNKI DISNEY (522279304) - Aukcje internetowe Allegro
Na pomysł domku wpadłam dziś, jak widziałam, jak Oli bawi się maleńkimi laleczkami w kąpieli i w tym zamkiem do kąpieli, który kupiliśmy na Mikołajki. Udała, że lalki chodzą, zjeżdżają razem na zjeżdżalni i że się ... całują :szok::-D:tak:

Super.Bardzo fajny.

Kuba ma tez domek,a tam chłopczyka i krasnoludka,strasznie fajnie sie nimi bawi.Tak samo farmą i stakiem ze zwierzakami.W ogóle lubi wszelakie ludziki,lalki,krasnale...:tak:

Oli nieoczekiwanie dostanie dodatkowy prezent od teściów ...
Ale od początku: Jak szukałam tablicy dla Oliwki od chrzestnej (taki planowałam prezent od niej) to poprosiłam teściową, żeby zajrzała do swojej Biedronki, czy przez przypadek nie zostało im jakieś Interaktywne Centrum Nauki, bo wtedy mogło być sporo przecenione. Chodziło mi o coś takiego:
Interaktywne tablice-tablica magnetyczna i inne el (526292116) - Aukcje internetowe Allegro
Sami pojeździliśmy po Biedronkach, ale wszędzie były wszystkie wykupione. W końcu dałam sobie spokój, a wczoraj zakupiliśmy od chrzestnej domek dla lalek.
A mojej teściowej się dziś przypomniało o mojej prośbie, wdepnęła specjalnie do swojej Biedronki i do mnie dzwoni, że jest 1 sztuka tego centrum i jest po 49,90 zł! Powiedziałam teściowej, że niestety już od chrzestnej jest inny prezent kupiony, a teściowa na to, że szkoda przepuścić taką okazję i w takim razie kupi Oliwce od siebie :szok: No i w ten sposób Oliwka się nieźle obłowi na swoje 2 urodziny ;-)

Ostatnia edycja:
Przyszedł dziś laptop Kubusia Puchatka :tak: Ale sprawdzimy go dopiero jak Oli zaśnie. Choć mnie kusi, to nie dostanie go wcześniej. Damy jej w sobotę rano, to może trochę się zajmie i będziemy mogli szykować wszystko do imprezki ;-)

reklama
Do góry