reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Fajna ta tablica:tak:Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.

A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)

Kuba sie bawi uczniaczkiem,telefonem,książką Fisher,autobusem...w sumie wszystko lubi,ale nie każdego dnia.

reklama
madzix ale nie musisz miec tablicy z kredą
my mamy tablice magnetyczną
Zosia uwielbia na niej rysować:tak: codziennie:tak:

zzyrafą z klockami sie juz nie bawi...uwielbia za to puzle :tak:

my mamy tablice magnetyczna,szkolna i taka do pisania pisakiem co sie zmazuje
sory ale nie mysle juz dzis :rofl2::-(

mała zasneła w koncu .....

My mamy tablicę z Ikei. Kiedyś ją pokazywałam. Z jednej strony jest czarna do kredy, zdrugiej biała do flamastrów. Można także zainstalować rolkę papieru i rysować normalnie. Rysujemy głównie flamastrami. I Maja to bardzo lubi. Madzia też.

madzix ale nie musisz miec tablicy z kredą
my mamy tablice magnetyczną
Zosia uwielbia na niej rysować:tak: codziennie:tak:

z zyrafą z klockami sie juz nie bawi...uwielbia za to puzle :tak:
Tak ale to nie ja przymierzam sie do tablicy(fajnej z resztą :tak:) tylko Kasiad :-)
U nas w domu role tablicy magnetycznej spełnia lodówka wraz z kolekcja danonkowych magnesów;-)

Milenka nie ma tablicy, ale chyba pomyslę o takiej. ZA to podobnie jak u madzix, jest lodówka z magnesami od danonków. Co do grających zabawek, to w zasadzie nie bardzo ją interesuja. Terza tylko kredki, kolorowanki, klocki i puzzle. Lubi tez ''grać'' na prawdziwym keybordzie. :-D:-D:tak:

Fajna ta tablica:tak:Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.

A mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniec:no: Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)
fajna ta strona z zabawkami dodałam do ulubionych a co do zabawek u nas to samo poszł w zapomnienie i postanowiłam jak będzie chwila coś sprzedać i tyle.

u nas na topie tylko AUTA AUTA jest maniakiem ZIG ZAKa z bajki AUTA

Milenka nie ma tablicy, ale chyba pomyslę o takiej. ZA to podobnie jak u madzix, jest lodówka z magnesami od danonków. Co do grających zabawek, to w zasadzie nie bardzo ją interesuja. Terza tylko kredki, kolorowanki, klocki i puzzle. Lubi tez ''grać'' na prawdziwym keybordzie. :-D:-D:tak:
Identycznie u nas :-D
A jeszcze Wam pokaze jakich kredek uzywa moje dziecko
Kredki Bambino w drewnianej oprawie 12 to typowe bambino, które pewnie pamietacie z dzieciństwa:-D, tyle ze w takim bardzo grubym ołówku z grubym grafitem. Bardzo je lubie bo sa bezpieczne(nie wsadzi ich sobie w oko jak zwykłych w ołówku) i nie łamia sie( jak swiecowe) .:tak:

reklama
Do góry