reklama
agusia9915
Matka wariatka
Sklep z grami REBEL.pl :: Jenga - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne
Spadające małpki - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
2 razy ciastolina ..farma i kuchnia
baby born z wozkiem,łózeczkiem i zestawem do pilegancji
Bohaterki muszkieterki Sportowe puzzle książka, Drabik Wiesław - Książka - puzzle - Księgarnia BookMaster.pl
u nas tylko tyle
Spadające małpki - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
2 razy ciastolina ..farma i kuchnia
baby born z wozkiem,łózeczkiem i zestawem do pilegancji
Bohaterki muszkieterki Sportowe puzzle książka, Drabik Wiesław - Książka - puzzle - Księgarnia BookMaster.pl
u nas tylko tyle
mysia23
mama dwójeczki
O rany..ile wasze baczki otrzymały prezentow...
hoho..
ciesze sie, ze wszystkie dzieciaczki zadowolone. bo to najważniejsze...no i , ze dorośli tez zadowoleni..
U ja dostałam pizamki z atlantica - rózowobrazowe i szlafroczek - słodkie, kolczyki i bransoletkę o rodziców,maszynkę do mielenie mięsa od chrzestnej - i jestem super zadowolona.
Filip dostał
zestaw MAMUT stoik + 2 krzesła + półki na sciane (moi rodzice+teściowie+my)
mikołaja wchodzącego po sznurku, (od moich dziadków)
kolejkie drewniana z IKEA, (od nas)
klocki zwykłe Wader + tor dla aut i pociagu Wader (od nas)
spodnie i bluze wojcik (od chrzestnego)
piankowe puzzle(od mojej siostry)
gitarę (od Tomka brata )
książeczkę z trójwymiarowymi obrazkami i włączanymi dzwiekami (od mojej cioci) i kase - coś mu kupimy
I szczerze mówiąc wszystkim uwielbia sie bawic, wiec od swiat mam wieczny spokój...
hoho..
ciesze sie, ze wszystkie dzieciaczki zadowolone. bo to najważniejsze...no i , ze dorośli tez zadowoleni..
U ja dostałam pizamki z atlantica - rózowobrazowe i szlafroczek - słodkie, kolczyki i bransoletkę o rodziców,maszynkę do mielenie mięsa od chrzestnej - i jestem super zadowolona.
Filip dostał
zestaw MAMUT stoik + 2 krzesła + półki na sciane (moi rodzice+teściowie+my)
mikołaja wchodzącego po sznurku, (od moich dziadków)
kolejkie drewniana z IKEA, (od nas)
klocki zwykłe Wader + tor dla aut i pociagu Wader (od nas)
spodnie i bluze wojcik (od chrzestnego)
piankowe puzzle(od mojej siostry)
gitarę (od Tomka brata )
książeczkę z trójwymiarowymi obrazkami i włączanymi dzwiekami (od mojej cioci) i kase - coś mu kupimy
I szczerze mówiąc wszystkim uwielbia sie bawic, wiec od swiat mam wieczny spokój...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konrad dostał:
*stolik+krzeselko Mamut od chrzestnej i tesciowej
*tanczacego tubisia +2 ksiazeczki od mojej mamy
*Fontanne piłek z Playskoola(myslalam,ze za stary na to,ale swietnie sie bawi)-od chrzestnego
*znikopis+koparke Wadera+traktor z przyczepa Wadera-od nas
*samochod Hot Weels sam jezdzi lub opcja z warkoczacym silnikiem;-)-od jacka brata
I oczywiscie pelno slodyczy
*stolik+krzeselko Mamut od chrzestnej i tesciowej
*tanczacego tubisia +2 ksiazeczki od mojej mamy
*Fontanne piłek z Playskoola(myslalam,ze za stary na to,ale swietnie sie bawi)-od chrzestnego
*znikopis+koparke Wadera+traktor z przyczepa Wadera-od nas
*samochod Hot Weels sam jezdzi lub opcja z warkoczacym silnikiem;-)-od jacka brata
I oczywiscie pelno slodyczy
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mi też się podobają mebelki z serii Mamut;-) Czekam na otwarcie Ikei w tym roku w Dublinie Swoją drogą każdy z Dzieciaczków dostał super prezenty najważniejsze, że wszystkie zadowolone i "nieobecne"
Victor też dostał masę prezentów;-) Spora część autek, traktorków, klocków została w Polsce. Przynajmniej jak przyjeżdżamy to ma się czym bawić
Od Świąt jest posiadaczem m.in. czegoś takiego:
- Playskool TONKA Potrójna Zjeżdżalnia HASBRO (518411765) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnej)
- NOWY TOR HOT WHEELS 6W1 + 8 SAMOCHODÓW OD S.S (518702576) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnego)
- INTERAKTYWNY STATEK PIRACKI Duży - Rewelacja !!! (518577149) - Aukcje internetowe Allegro (od męża brata)
- http://www.toys.ie/Large-Fill-and-Dump-Wagon-!A01425-prod.aspx?qwSessionID=cf2bd345-5761-4382-a8db-0ffdfa31e341 (od dziadków)
- http://www.toys.ie/Tiny-n-Tuff-Buildables-City-!E09064-prod.aspx?qwSessionID=94a5c7f1-b0b6-48d6-aa99-173bc227545f (od dziadków)
- poduszkę polarową z Autkiem Disney, ubranka (od nas)
- słodycze i pieniądze na mebelki (od dziadków, bo stwierdziliśmy, że i tak ma już dużo zabawek);-)
Tak się zastanawiam co będzie za dwa miesiące jak będzie miał urodziny... nawet nie wiem co mu kupić
Victor też dostał masę prezentów;-) Spora część autek, traktorków, klocków została w Polsce. Przynajmniej jak przyjeżdżamy to ma się czym bawić
Od Świąt jest posiadaczem m.in. czegoś takiego:
- Playskool TONKA Potrójna Zjeżdżalnia HASBRO (518411765) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnej)
- NOWY TOR HOT WHEELS 6W1 + 8 SAMOCHODÓW OD S.S (518702576) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnego)
- INTERAKTYWNY STATEK PIRACKI Duży - Rewelacja !!! (518577149) - Aukcje internetowe Allegro (od męża brata)
- http://www.toys.ie/Large-Fill-and-Dump-Wagon-!A01425-prod.aspx?qwSessionID=cf2bd345-5761-4382-a8db-0ffdfa31e341 (od dziadków)
- http://www.toys.ie/Tiny-n-Tuff-Buildables-City-!E09064-prod.aspx?qwSessionID=94a5c7f1-b0b6-48d6-aa99-173bc227545f (od dziadków)
- poduszkę polarową z Autkiem Disney, ubranka (od nas)
- słodycze i pieniądze na mebelki (od dziadków, bo stwierdziliśmy, że i tak ma już dużo zabawek);-)
Tak się zastanawiam co będzie za dwa miesiące jak będzie miał urodziny... nawet nie wiem co mu kupić
Kupiłam chrześniakowi Action Man Podwodny atak [nowa] od HASBRO (516322062) - Aukcje internetowe Allegro
w carfurze za 19zł były
w carfurze za 19zł były
Jaka cena:-).Moj Bartek bawil sie troche nimi jak miał 5-6 lat.
później znalazłam tańsze na allegro ale i tak z przesyłką wychodzi 40zł chrześniak ma 5 lat ,dziś mu dałam i ma go wypróbować w wannie ;-)
reklama
madzix
Fanka BB :)
To ja musze sie przyznac ale mammutów nie znosze Nie dosc ,ze brzydkie to wszedzie ich pełno. Za to bardzo podobaja mi sie inne mebelki dziecięce z ikei, te drewniane: łóżka z barierkami czy stoliki z krzesełkami sa super
A jesli chodzi o prezenty to u nas specjalnie na nasza prosbe umiarkowanie-nie chce zeby Marta miała w pokoju festyn zabawek-dostała kilka fajnych ksiązeczek , 3 rózne układanki i nowy wózek dla lalek(poprzedni juz w śmieciach bo sama do niego wchodziła;-))I tak uwazam ,ze za duzo na jeden raz.
A jesli chodzi o prezenty to u nas specjalnie na nasza prosbe umiarkowanie-nie chce zeby Marta miała w pokoju festyn zabawek-dostała kilka fajnych ksiązeczek , 3 rózne układanki i nowy wózek dla lalek(poprzedni juz w śmieciach bo sama do niego wchodziła;-))I tak uwazam ,ze za duzo na jeden raz.