reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
O rany..ile wasze baczki otrzymały prezentow...
hoho..

ciesze sie, ze wszystkie dzieciaczki zadowolone. bo to najważniejsze...no i , ze dorośli tez zadowoleni..

U ja dostałam pizamki z atlantica - rózowobrazowe i szlafroczek - słodkie, kolczyki i bransoletkę o rodziców,maszynkę do mielenie mięsa od chrzestnej - i jestem super zadowolona.

Filip dostał
zestaw MAMUT stoik + 2 krzesła + półki na sciane (moi rodzice+teściowie+my)
mikołaja wchodzącego po sznurku, (od moich dziadków)
kolejkie drewniana z IKEA, (od nas)
klocki zwykłe Wader + tor dla aut i pociagu Wader (od nas)
spodnie i bluze wojcik (od chrzestnego)
piankowe puzzle(od mojej siostry)
gitarę (od Tomka brata )
książeczkę z trójwymiarowymi obrazkami i włączanymi dzwiekami (od mojej cioci) i kase - coś mu kupimy

I szczerze mówiąc wszystkim uwielbia sie bawic, wiec od swiat mam wieczny spokój...

Konrad dostał:
*stolik+krzeselko Mamut od chrzestnej i tesciowej
*tanczacego tubisia +2 ksiazeczki od mojej mamy
*Fontanne piłek z Playskoola(myslalam,ze za stary na to,ale swietnie sie bawi)-od chrzestnego
*znikopis+koparke Wadera+traktor z przyczepa Wadera-od nas
*samochod Hot Weels sam jezdzi lub opcja z warkoczacym silnikiem;-)-od jacka brata
I oczywiscie pelno slodyczy:tak:

Mi też się podobają mebelki z serii Mamut;-) Czekam na otwarcie Ikei w tym roku w Dublinie:tak: Swoją drogą każdy z Dzieciaczków dostał super prezenty:tak: najważniejsze, że wszystkie zadowolone i "nieobecne":tak:

Victor też dostał masę prezentów;-) Spora część autek, traktorków, klocków została w Polsce. Przynajmniej jak przyjeżdżamy to ma się czym bawić:tak:
Od Świąt jest posiadaczem m.in. czegoś takiego:
- Playskool TONKA Potrójna Zjeżdżalnia HASBRO (518411765) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnej)
- NOWY TOR HOT WHEELS 6W1 + 8 SAMOCHODÓW OD S.S (518702576) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnego)
- INTERAKTYWNY STATEK PIRACKI Duży - Rewelacja !!! (518577149) - Aukcje internetowe Allegro (od męża brata)
- http://www.toys.ie/Large-Fill-and-Dump-Wagon-!A01425-prod.aspx?qwSessionID=cf2bd345-5761-4382-a8db-0ffdfa31e341 (od dziadków)
- http://www.toys.ie/Tiny-n-Tuff-Buildables-City-!E09064-prod.aspx?qwSessionID=94a5c7f1-b0b6-48d6-aa99-173bc227545f (od dziadków)
- poduszkę polarową z Autkiem Disney, ubranka (od nas)
- słodycze i pieniądze na mebelki (od dziadków, bo stwierdziliśmy, że i tak ma już dużo zabawek);-)

Tak się zastanawiam co będzie za dwa miesiące jak będzie miał urodziny... nawet nie wiem co mu kupić:sorry2:

reklama
To ja musze sie przyznac ale mammutów nie znosze:zawstydzona/y::no: Nie dosc ,ze brzydkie to wszedzie ich pełno. Za to bardzo podobaja mi sie inne mebelki dziecięce z ikei, te drewniane: łóżka z barierkami czy stoliki z krzesełkami sa super:tak:
A jesli chodzi o prezenty to u nas specjalnie na nasza prosbe umiarkowanie-nie chce zeby Marta miała w pokoju festyn zabawek-dostała kilka fajnych ksiązeczek , 3 rózne układanki i nowy wózek dla lalek(poprzedni juz w śmieciach bo sama do niego wchodziła;-))I tak uwazam ,ze za duzo na jeden raz.

Do góry