reklama
pomysł z tablicą super, Iza ma, dostała jak miała jakies 2,5 roku i bawi się do tej pory
ma identyczną jak ta co pokazała Miśka, kupiliśmy w biedronce za niecałe 90zł ;-)
właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie
no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas
Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gosiu ja własnie myslałam o takiej tablicy, bo przypomniało mi sie jak mama Oliwki mówiła, że trzeba jej kupić stolik i krzesełko, więc pomyslałam, że tablica dodatkowo spełni taką funkcję.właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie
no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas
Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić
Oprócz tego przyglądałam się instrumentom muzycznym typu pianiknko, ale trochę mi szkoda rodziców małej
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też nie ;-)
a ja wiem co to za Pani
Agusia super prezenty dostały Twoje dzieciaki :-)
czekaj czekaj niech pomyśle ;-)
agusia9915
Matka wariatka
co dla 7 latka ..kolega z przedszkola idzie na 2 godziny na palc zabaw do (auchan;-))
co dla 7 latka ..kolega z przedszkola idzie na 2 godziny na palc zabaw do (auchan;-))
nie rozumiem dla 7 latka prezent twój syn idzie z nim na plac zabaw kurcze nie kumata jestem dziś i nie tylko dziś
agusia9915
Matka wariatka
idzie moj syn na urodziny do kolegi ktore beda wyparwiane na placu zabaw w auchan (a mam na pazury w tym czasie;-)) cała impra trwac bedzie około 2 godzinynie rozumiem dla 7 latka prezent twój syn idzie z nim na plac zabaw kurcze nie kumata jestem dziś i nie tylko dziś
jutro.............
idzie moj syn na urodziny do kolegi ktore beda wyparwiane na placu zabaw w auchan (a mam na pazury w tym czasie;-)) cała impra trwac bedzie około 2 godziny
jutro.............
aha czyli w miarę dobrze zrozumiałam jutro to prezent już masz Agusia
reklama
agusia9915
Matka wariatka
aha czyli w miarę dobrze zrozumiałam jutro to prezent już masz Agusia