reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Kuba dostał na Dzień Dziecka
piaskownice,
zabawke do pchania
kuferek z narzędziami stolarskimi
no i deserki.:-D
Wczoraj też pierwszy raz uruchomiliśmy Kubusiowi kolejkę,dostał kiedyś taką wielką z EXpresu Polarnego,ale miał radoche.:tak:

śliczne prezenty :tak:

Emilka od mojej mamy dostała kilka dni już wcześniej przybory do pisania farbki itd a wczoraj jogurciki, soczki :tak: a od mojej T torebkę Lwa i świecące ważki taką lampkę :tak:no a od nas to co wcześniej pisałam :tak:

reklama
fajne prezenciki:tak:

od nas Zosia dostala basenik z pileczkami
od siostry koszyczek, deserki i zapas soczków , mydełka oraz kremik do opalania :)
od T stówkę
a od tescia ja dostalam 50 zł hihi :
)od mojje mamy też :)

Konrad od nas dostał znikopis;-)+zabawki do piasku,od chrzestnej duzy samochod Wadera do pisaku,od mojej mamy 100 zł(wybral sobie w Smyku pianinko z tanczacymi figurkami za 99,90;-)).Chrzestny byczy sie na Mazurach,nie wiem czy cos przywiezie:-D;-).Moja T dała czekolade...

Wiki dostała od nas znikopis Smiki i płytkę mini mini nr 3, od teściów: ciuszki, huśtawkę i sprzęt do piachu, od moich rodziców i braciszka pieniąchy:-D, a od chrzestnych nic:baffled:

Wiki dostała od nas znikopis Smiki i płytkę mini mini nr 3, od teściów: ciuszki, huśtawkę i sprzęt do piachu, od moich rodziców i braciszka pieniąchy:-D, a od chrzestnych nic:baffled:

to ost. zdanie :baffled: nieładnie zrobili...teraz dzieci jeszcze nie zdaja sobie sprawy...ale ja bedą wieksze to bedzie im przykro

to ost. zdanie :baffled: nieładnie zrobili...teraz dzieci jeszcze nie zdaja sobie sprawy...ale ja bedą wieksze to bedzie im przykro
no cóż ja mogę, dodam jeszcze, ze to jedyni reprezentanci rodziny, którzy mieszkają w w-wie i w sumie dlatego wybralismy ich za chrzestnych, zeby dziecko jakiś kontakt miało częstszy niż z reszta rodziny, no, ale wyszło widać inaczej:baffled: Robia kariery, czasu brak nawet na sms z okazji dnia dziecka:confused:

Emilka od chrzestnych też nic nie dostała... ale moja siostra jeszcze u nas nie była wiec napewno jak przyjedzie to coś da :tak: a chrzestny by musiał specjalnie przyjechać bo jest w pracy we Wrocławiu;-) a zresztą nawet jak by dali czekoladę to ok :tak:nie wymagam od nikogo wielkich prezentów:no:

reklama
Do góry