i co teraz
reklama
agusia9915
Matka wariatka
musze coś kupici co teraz
hehe to napewno a już wiesz co bo dużo ci czasu nie zostałomusze coś kupic
ja mam kompletny brak pomysłów ostatnio
agusia9915
Matka wariatka
moze to
Bionicle - Aukcje internetowe Allegro
szukam jelenia ktory ze mna pojdzie do sklepu bo mi sie nie chce
moze to
ja jestem chińska świnia więc nie pójdę
a prezent będzie trafiony bo lego zawsze na topie a ogólnie to ale teraz to lego stwory tworzy
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Agusia,sorki,ze nie pomoge,ale moj syn zmienial preferencje zabawkowe co chwile i ciagle cos innego mu sie podobało.Etap bionicle tez przechodzil w 1 lub 2 klasie.A generalnie od 3 lat lubi klocki Cobi :Mała Armia",bo tworzy z nich ogromniaste,skompklikowane platformy.
Dominika idzie w sobote na urodziny do MCDonaldsa i dziewczynce kupilismy zestawik Polly Pocket,bo wiedzialysmy,ze lubi.Mam nadzieje,ze jej sie spodoba.
Dominika idzie w sobote na urodziny do MCDonaldsa i dziewczynce kupilismy zestawik Polly Pocket,bo wiedzialysmy,ze lubi.Mam nadzieje,ze jej sie spodoba.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
W tym samym sklepie co kupiliśmy wózek była cała masa ciuszków, zabawek i innych dziecięcych dupereli i kupilismy na prezent dla chrześnicy Artura coś takiego http://www.allegro.pl/item379244364_kiddieland_arka_noego_sorter_dzwieki_muzyka.html i jeszcze http://www.allegro.pl/item378502546_lego_duplo_5596_narodziny_dinozura_nowosc_2008.html
wszystko zgodne z zainteresowaniami Oliwii: tata kapitan, więc wszelkie statki na topie, no i uwielbia kinder niespodzianki, ale tylko dla zabawek(skorupy czekoladowe zjadaja rodzice:-)), więc może takie wielokrotnego użytku jajo jej się spodoba. Dokupiłam jeszcze bluzeczkę i spódniczkę w zarze i chyba będzie ok;-)
wszystko zgodne z zainteresowaniami Oliwii: tata kapitan, więc wszelkie statki na topie, no i uwielbia kinder niespodzianki, ale tylko dla zabawek(skorupy czekoladowe zjadaja rodzice:-)), więc może takie wielokrotnego użytku jajo jej się spodoba. Dokupiłam jeszcze bluzeczkę i spódniczkę w zarze i chyba będzie ok;-)
pomocy......
prezent na osiemnastkę dla kuzyna
zegarek łańcuch na szyję kasa hehe zależy co lubi ;-)
reklama