reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

pomysł z tablicą super, Iza ma, dostała jak miała jakies 2,5 roku i bawi się do tej pory :tak:
ma identyczną jak ta co pokazała Miśka, kupiliśmy w biedronce za niecałe 90zł ;-)

reklama
pomysł z tablicą super, Iza ma, dostała jak miała jakies 2,5 roku i bawi się do tej pory :tak:
ma identyczną jak ta co pokazała Miśka, kupiliśmy w biedronce za niecałe 90zł ;-)

właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie :tak:

no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas :tak:

Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić :confused:

właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie :tak:

no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas :tak:

Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić :confused:
Gosiu ja własnie myslałam o takiej tablicy:tak:, bo przypomniało mi sie jak mama Oliwki mówiła, że trzeba jej kupić stolik i krzesełko, więc pomyslałam, że tablica dodatkowo spełni taką funkcję.
Oprócz tego przyglądałam się instrumentom muzycznym typu pianiknko, ale trochę mi szkoda rodziców małej:zawstydzona/y::rofl2:

Śliczne te tablice:szok::tak:Moja cora ma 8,5 roku i jeszcze nieraz maluje i pisze na swojej:-):tak:

nie rozumiem :confused::-D dla 7 latka prezent :confused: twój syn idzie z nim na plac zabaw :confused: kurcze nie kumata jestem dziś i nie tylko dziś :-D
idzie moj syn na urodziny do kolegi ktore beda wyparwiane na placu zabaw w auchan (a mam na pazury w tym czasie;-):laugh2:) cała impra trwac bedzie około 2 godziny

jutro.............:confused:

reklama
Do góry